0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Înțelepciune pentru învingători
Carte

Înțelepciune pentru învingători

Coperta cărții: Înțelepciune pentru învingători – Dobândește o mentalitate de milionar, învață principiile succesului și excelează în afaceri de la editura Litera.
Cartea: Înțelepciune pentru învingători – Dobândește o mentalitate de milionar, învață principiile succesului și excelează în afaceri
Autor: Jim Stovall
Editura: Litera
Cumpăr

Dobândește o mentalitate de milionar, învață principiile succesului și excelează în afaceri

Autor(i): Jim Stovall
Editura: Litera
Colecţia: Introspectiv
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 272 (14x20 cm)
ISBN:9786063339738
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dicționarul Merriam-Webster descrie înțelepciunea ca fiind „calitatea de a fi înțelept, de a avea o judecată clară“.

Succesul în viață poate începe cu ceva simplu, la fel de simplu ca atunci când alegi o carte, o citești și pui în practică ceea ce ai învățat din ea. Începe cu una dintre cele 20 de cărți scrise de Jim Stovall, și apoi pune în practică înțelepciunea pe care acesta o împărtășește în cărțile sau articolele sale.

Și dacă te întrebi ce îl recomandă pe autor să împărtășească din înțelepciunea lui, poate te vor lămuri câteva detalii despre el.

În Proverbe 27:19 se spune: „Cum răspunde în apă fața la față, așa răspunde inima omului inimii omului“.

Jim Stovall a făcut o alegere înțeleaptă alegându-l ca mentor pe Lee Braxton, un asociat al lui Napoleon Hill. Lee Braxton a fost cel care a ținut un elogiu la înmormântarea lui Napoleon Hill.

Napoleon Hill și W. Clement Stone au scris despre Lee Braxton în bestsellerul lor „Cheia succesului. Gândirea pozitivă“.

Braxton s-a născut într-o familie săracă, cu 12 copii. A fost un om integru, religios, care credea că Dumnezeu este întotdeauna bun. Și-a pierdut slujba din cauza unor dificultăți. Când era pe cale să-și piardă și casa, și totul părea lipsit de speranță, Braxton s-a rugat pentru îndrumare. Ca un răspuns la rugăciunile lui, un prieten i-a oferit cartea „Gândește și vei fi bogat“.

Prietenul său își pierduse slujba și casa în timpul Marii Crize, însă a reușit să-și recupereze averea după ce a citit „Gândește și vei fi bogat“. În cele din urmă, Braxton a înființat o bancă și s-a pensionat la 44 de ani pentru a deveni preot.

Succesul lui Stovall se explică datorită îndrumării din partea unor oameni precum Lee Braxton și din partea tatălui său, care a lucrat 50 de ani la Universitatea Oral Roberts.

În prezent, Jim Stovall este un autor renumit, cunoscut pentru bestsellerul „The Ultimate Gift“ („Darul suprem“), care a fost ecranizat cu James Garner și Abigail Breslin în rolurile principale.

Stovall este absolvent al Universității Oral Roberts, are un doctorat onorific în drept obținut pentru activitatea sa legată de persoanele cu dizabilități, este orb și a devenit unul dintre principalii susținători ai persoanelor nevăzătoare, făcând accesibile pentru aceștia emisiunile de televiziune și filmele.

Munca sa în calitate de președinte al Televiziunii Narative i-a adus un Premiu Emmy.

Steve Forbes, CEO-ul revistei Forbes, spune: „Jim Stovall este unul dintre cei mai deosebiți oameni ai epocii noastre“.

Președintele Comitetului pentru Șanse Egale l-a ales pe Jim „Antreprenorul anului“. Acesta a mai fost numit și „Filantropul anului“ la nivel internațional, alăturându-se președintelui Jimmy Carter și Maicii Teresa, care la rândul lor au primit această distincție.

Timp de mai mulți ani, Jim Stovall a scris un editorial cu un titlu foarte potrivit: „Winners Wisdom“ („Înțelepciunea învingătorului“). Ceea ce a pornit ca o simplă cerere pentru a scrie un text literar a ajuns ceva tot mai popular. Editorialul semnat de Stovall a devenit o apariție constantă și a fost citit de milioane de oameni, fie în ziare, fie în reviste, dar și prin intermediul rețelelor de socializare populare, precum Facebook.

Datorită generozității lui Jim, care și-a pus la dispoziție toate materialele strânse în munca sa de ani de zile pentru a fi cuprinse într-o carte publicată de Fundația Nonprofit „Napoleon Hill“, fie că citești doar un mesaj, fie că parcurgi mai multe, te vei bucura de înțelepciunea și cunoașterea pe care le conține fiecare pagină.

Jim Stovall ne face tuturor viața mai bună, indiferent de vârstă.

Donald Trump

Jim Stovall este unul dintre cei mai extraordinari oameni ai epocii noastre.

Steve Forbes

Cartea aceasta a fost scrisă pentru tine. Înțelepciunea vine din experiență, iar majoritatea experiențelor sunt dureroase și costisitoare. Dacă poți învăța din experiența altor persoane, ești cu adevărat înțelept. Te încurajez să citești această carte din scoarță în scoarță, dar să o păstrezi și ca text de referință, folosind-o ca pe o resursă la care poți apela atunci când viața impune măsuri înțelepte.

Jim Stovall

Cuprinsul cărţii: „Înțelepciune pentru învingători“

 • Cuvânt înainte
 • Introducere
 • Înțelepciune pentru spirit
 • Concentrează-te asupra celor din jur și a relațiilor avantajoase
 • Concentrează-te asupra afacerilor și a situației financiare
 • Succesul în acțiune
 • Postfață