0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Motivaţional
  4. Cheia succesului, gândirea pozitivă
Carte

Cheia succesului, gândirea pozitivă

Cheia succesului, gândirea pozitivă. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Napoleon Hill, W. Clement Stone
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Napoleon Hill şi milionarul Clement Stone au redat în această carte un program eficient care ne poate conduce, atunci când este practicat, la atingerea succesului în ceea ce ne dorim.

Dincolo de dorinţă, dincolo de intenţie trebuie să se nască acţiunea, ca şi condiţie esenţială care ne scoate din visurile noastre încă neîmplinite.

A visa doar cu ochii deschişi şi a considera că visul nostru nu se poate împlini, înseamnă a gândi negativ. Modul de a gândi face diferenţa între cei care îşi îndeplinesc visele şi cei care nu reuşesc asta.

A gândi - o potenţialitate oferită fiinţelor umane, este o capacitate extraordinară în evoluţia oamenilor ca fiinţe ale Creaţiei, ale Universului.

O altă potenţialitate oferită fiinţelor umane este aceea de a alege ce şi cum să gândească, numită şi discernământ, adică a discerne, a alege ceea ce să permiţi minţii să creadă ca adevăr valabil sau nu.

Gândirea pozitivă, în opoziţie cu cea negativă, ne oferă posibilitatea să aducem în spaţiul nostru mental acele gânduri care produc efecte cu adevărat pozitive, atât în viaţa noastră cât şi a celorlaţi.

Căci ceea ce este bun atrage ceea ce este bun pentru noi, tot aşa cum acordarea radioului pe o anumită frecvenţă, atrage melodia emisă pe acele frecvenţe. Tot astfel putem vedea viaţa - ca un univers al frecvenţelor în care noi hotărâm cu mintea noastră ce frecvenţă vrem să atragem pentru a o trăi. Cu alte cuvinte gândirea pozitivă atrage în mod natural, prin rezonanţă, ceea ce este bun, frumos, şi armonios pentru noi.

Am putea crede că ne-am născut iremediabil ca persoane negativiste.

Nu este important dacă ne-am născut aşa, sau pur şi simplu am copiat inconştient această atitudine de la cei din jur (părinţi, bunici etc.).

Important este că aici şi acum putem face alegerea să ne folosim de fluiditatea şi de flexibilitatea minţii şi să punem în ea atitudinea corectă - orientarea spre gânduri pozitive.

Şi după cum se spune atitudinea creează aptitudinea - în final vom reuşi prin repetiţie să dobândim capacitatea de a deveni persoane pozitive.

Cartea „Cheia Succesului - Gândirea Pozitivă“ te poate ajuta să-ţi îndeplineşti acest deziderat, de care depinde succesul, sănătatea şi fericirea ta!