0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Comoara ascunsă: o harta către sinele copilului
Carte

Comoara ascunsă: o harta către sinele copilului

Comoara ascunsă: o harta către sinele copilului. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Autor(i): Violet Oaklander
Editura: Herald
Colecţia: Psihoterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 39,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

După extrem de apreciata sa primă lucrare în domeniul terapiei cu copiii, „Ferestre către copiii noştri“, „Comoara ascunsă. O hartă către sinele copilului“ vine să întregească contribuţia psihoterapeutei Violet Oaklander în acest domeniu sensibil şi fascinant.

Dacă în prima sa lucrare, autoarea descrie în detaliu metodele gestaltiste şi de terapie prin artă şi joc pe care le aplică în lucrul său terapeutic, în cartea prezentă autoarea prezintă într-o manieră sistematică şi cuprinzătoare înţelegerea sa asupra procesului terapeutic şi metoda sa de lucru, pe care specialiştii în domeniu au ajuns să o numească chiar „metoda Oaklander“.

Datorită modului în care autoarea adaptează Terapia Gestalt, aceasta devine una dintre cele mai eficiente terapii pentru copiii de toate vârstele.

Violet Oaklander foloseşte o varietate largă de tehnici creative, expresive şi proiective, accentul căzând însă pe calitatea „contactului“ şi a relaţiei terapeutice.

Cartea de faţă este de interes atât pentru părinţi, cât şi pentru terapeuţi, consilieri, cadre didactice, precum şi pentru adulţii care vor să afle mai multe despre propriul lor copil lăuntric.