0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Primeşte iubirea pe care o doreşti
Carte

Primeşte iubirea pe care o doreşti

Primeşte iubirea pe care o doreşti. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Ghid pentru cupluri

Autor(i): Harville Hendrix
Editura: Herald
Colecţia: Pas în doi
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 448 (14x21 cm)
Preţ: 46,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Primeşte iubirea pe care o doreşti“ este cel mai vândut ghid de transformare a unei relaţii intime într-o sursă neîntreruptă de iubire şi armonie.

În această carte, Harville Hendrix prezintă abilităţile de relaţionare care au ajutat deja sute de mii de cupluri să înlocuiască eficient confruntarea şi criticile cu un proces de vindecare ce are la bază dezvoltarea şi susţinerea reciproce.

Acest ghid extraordinar de practic descrie tehnica revoluţionară a Terapiei Relaţionale Imago, ce combină mai multe discipline - printre care se numără ştiinţele comportamentale, psihologia abisală, terapia cognitivă şi terapia Gestalt - pentru a crea un program ce urmăreşte rezolvarea conflictelor şi înnoirea comunicării şi pasiunii.

„Primeşte iubirea pe care o doreşti“ descrie cele trei etape ale relaţiilor intime, furnizează studii de caz ilustrative şi oferă recomandări folositoare pentru a depăşi obstacolele care stau în calea celor trei etape, în vederea creării unei legături mult mai puternice în interiorul cuplului.

În primul rând, ea expune stadiile majorităţii relaţiilor - atracţia, iubirea romantică şi lupta pentru putere - şi sugerează modalităţi prin care partenerii pot asocia conflictele din relaţia lor cu fiecare dintre aceste stadii.

Apoi explorează metode pentru obţinerea unei „Căsnicii Conştiente“, în cadrul căreia sunt readuse în atenţie fazele iniţiale ale iubirii romantice şi confruntarea este înlocuită treptat cu dezvoltarea şi susţinerea.

În cele din urmă, autorii încorporează aceste idei într-un curs terapeutic unic, oferind o serie de exerciţii utile care conduc la înţelegere, rezoluţie şi revitalizare.

Aceştia descriu, pas cu pas, modul în care putem comunica mai clar şi cu o sensibilitate sporită, felul în care ne putem debarasa de comportamente distructive şi în care ne putem focaliza energia spre împlinirea nevoilor partenerului.

„Primeşte iubirea pe care o doreşti“ se adresează, aşadar, cuplurilor aflate în orice etapă a relaţiei, oferindu-le soluţii unice pentru rezolvarea conflictelor şi pentru obţinerea unei satisfacţii emoţionale reciproce.