0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. Primește iubirea pe care o dorești
Carte

Primește iubirea pe care o dorești

Ghid pentru cupluri

Autor(i): Harville Hendrix
Editura: Herald
Colecţia: Pas în doi
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 448 (14x21 cm)
Preţ: 52,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Primește iubirea pe care o dorești“ este cel mai vândut ghid de transformare a unei relații intime într-o sursă neîntreruptă de iubire și armonie.

În această carte, Harville Hendrix prezintă abilitățile de relaționare care au ajutat deja sute de mii de cupluri să înlocuiască eficient confruntarea și criticile cu un proces de vindecare ce are la bază dezvoltarea și susținerea reciproce.

Acest ghid extraordinar de practic descrie tehnica revoluționară a Terapiei Relaționale Imago, ce combină mai multe discipline - printre care se numără științele comportamentale, psihologia abisală, terapia cognitivă și terapia Gestalt - pentru a crea un program ce urmărește rezolvarea conflictelor și înnoirea comunicării și pasiunii.

„Primește iubirea pe care o dorești“ descrie cele trei etape ale relațiilor intime, furnizează studii de caz ilustrative și oferă recomandări folositoare pentru a depăși obstacolele care stau în calea celor trei etape, în vederea creării unei legături mult mai puternice în interiorul cuplului.

În primul rând, ea expune stadiile majorității relațiilor - atracția, iubirea romantică și lupta pentru putere - și sugerează modalități prin care partenerii pot asocia conflictele din relația lor cu fiecare dintre aceste stadii.

Apoi explorează metode pentru obținerea unei „Căsnicii Conștiente“, în cadrul căreia sunt readuse în atenție fazele inițiale ale iubirii romantice și confruntarea este înlocuită treptat cu dezvoltarea și susținerea.

În cele din urmă, autorii încorporează aceste idei într-un curs terapeutic unic, oferind o serie de exerciții utile care conduc la înțelegere, rezoluție și revitalizare.

Aceștia descriu, pas cu pas, modul în care putem comunica mai clar și cu o sensibilitate sporită, felul în care ne putem debarasa de comportamente distructive și în care ne putem focaliza energia spre împlinirea nevoilor partenerului.

„Primește iubirea pe care o dorești“ se adresează, așadar, cuplurilor aflate în orice etapă a relației, oferindu-le soluții unice pentru rezolvarea conflictelor și pentru obținerea unei satisfacții emoționale reciproce.