0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Sistemul de vindecare prin dieta fără mucus
Carte

Sistemul de vindecare prin dieta fără mucus

Sistemul de vindecare prin dieta fără mucus. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Prof. Arnold Ehret
Editura: Firul Ariadnei
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 16,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cuvântul „mucus“ ca parte din titlul cărţii m-a surprins şi era pentru prima dată când întâlneam un aşa subiect ca argument principal al unei întregi cărţi. Până acum, definiţia fiziologică pe care o cunoşteam era aceea de „substanţă care acoperă pereţii intestinali pentru aşa-zisele motive de autoprotecţie“, în timp ce definiţia patologică se referea la „secreţia supărătoare pe care o suflăm în batistă atunci când suntem răciţi“.

Această carte a fost publicată pentru prima dată în anul 1922, dar răspunde la întrebări la care chiar şi astăzi gândim că nu există răspunsuri. După ce am citit-o, am căpătat capacitatea de a evalua validitatea sau lipsurile diverselor metode de alimentaţie şi vindecare pe cale naturală.

Arnold Ehret vorbeşte de confuzia şi ignoranţa existentă în vremurile în care transmitea conceptele expuse în cartea sa.

Deşi au trecut aproape 100 de ani de la prima ediţie, el scrie de problematici, false credinţe şi erori încă prezente, demonstrând că se afla înaintea vremurilor chiar şi în zilele noastre, chiar un precursor al ştiinţei alimentaţiei.