0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Zarzavaturile în medicina naturistă
Carte

Zarzavaturile în medicina naturistă

Zarzavaturile în medicina naturistă. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Alfons Balbach, Dr. Daniel Boarim
Editura: Păzitorul Adevărului
Anul apariţiei: 2004
Pagini: 204 (14x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea „Zarzavaturile în Medicina Naturistă“, autorii prezintă într-un mod plăcut şi accesibil o serie de zarzavaturi autohtone, împreună cu proprietăţile lor nutritive şi curative, oferind astfel cititorilor alternative viabile de prevenire şi tratament al multor boli, îndrumările date oferă soluţii pentru o mai bună calitate a vieţii, şi aceasta fără costurile ridicate şi vătămătoarele efecte secundare atât de frecvente în medicina alopată, cititorul putând obţine informaţii utile din această carte şi beneficia din plin de remediile simple şi la îndemână pe care natura ni le pune la dispoziţie cu atâta generozitate.

Cuprinsul cărţii: „Zarzavaturile în medicina naturistă“

  • Prefaţă
  • Autorii
  • Mulţumiri
  • Introducere
  • A mânca pentru a trăi
  • Valoarea unei bune alimentaţii
  • Inconvenienţele consumului de carne
  • A trăi mai mult, a trăi mai bine
  • Cumpătarea, un factor de longevitate
  • O digestie bună
  • Carbohidraţii şi viaţa
  • Lipidele
  • Proteinele
  • Vitaminele
  • Zarzavaturile şi sănătatea
    • Ardeiul
    • Bama
    • Brocoli
    • Cartoful
    • Castravetele
    • Ceapa
    • Cicoarea (Andiva)
    • Conopida
    • Cresonul
    • Dovleacul
    • Fasolea
    • Iarba grasă
    • Lintea
    • Mazărea
    • Măcrişul
    • Morcovul
    • Păpădia
    • Pătrunjelul
    • Prazul
    • Ridichea de lună
    • Ridichea neagră
    • Roşia
    • Salata verde (lăptuca)
    • Sfecla
    • Spanacul
    • Soia
    • Ţelina
    • Usturoiul
    • Varza
    • Vânăta
  • Apendice
    • Lapte acru (bătut)
    • Ciupercile
    • Germeni de grâu
    • Porumbul