0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Orice femeie poate
Carte

Orice femeie poate

Orice femeie poate. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Împlinire afectivă şi sexuală, pentru femei singure, văduve, divorţate... chiar şi căsătorite

Autor(i): Dr. David Reuben,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 432 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pe un ton relaxat şi apelând deseori la umor, Reuben continuă să demonteze marile mituri ale sexualităţii în „Orice femeie poate!“

Dat fiind că femeile se confruntă în continuare cu prejudecăţile şi cu ipocrizia societăţii, cum ar putea să-şi găsească partenerul ideal şi să aibă o viaţă afectivă şi sexuală satisfăcătoare?

Aceasta este întrebarea la care autorul oferă răspunsuri clare şi practice, menite să le încurajeze să-şi caute propria fericire în cunoştinţă de cauză.

Chiar de la apariţia rasei umane, actul sexual a fost cea mai nobilă şi mai sănătoasă dintre activităţile oamenilor. În ciuda protestelor gălăgioase ale unor păzitori autoproclamaţi ai moralei, nimic nu va schimba acest lucru. Orice femeie, căsătorită sau nu, merită libertatea de a se bucura de expresia ultimă a potenţialului său sexual. Prin cunoaştere, hotărâre şi curaj, această realizare îi este la îndemână.

David Reuben

Sexualitatea feminină nu este un mister decât în măsura în care nu i se acordă atenţia necesară. Scrisă în contextul revoluţiei sexuale care a început în anii `60, demontează multe dintre miturile legate de sexualitatea feminină din epocă. Din păcate, unele dintre ele şi-au păstrat influenţa până în prezent. Tocmai de aceea, în ciuda progreselor făcute şi a faptului că multe dintre ideile expuse de autor pot stârni controverse, mesajul principal al cărţii nu şi-a pierdut din importanţă: toate femeile, nu doar cele căsătorite, pot şi trebuie să se bucure de sex.