0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Aforisme despre frumusețe
Carte

Aforisme despre frumusețe

Aforisme despre frumusețe. Editura Shambala
Autor(i): Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Colecţia: Cartea cea valoroasă de buzunar
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 224 (10x14 cm)
Preţ: 16,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Marii înțelepți ai acestei planete au susținut că Frumosul dumnezeiesc există încă de la începuturile tuturor începuturilor, revărsând din preaplinul energiei subtile sublime a acestui Atribut Dumnezeiesc în întreaga Creație și Manifestare dumnezeiască Armonia, Binele și Adevărul, într-o tainică și necontenită curgere. Această curgere survine doar în anumite condiții, care implică procese de rezonanță ocultă, ce se declanșează instantaneu.

Ecourile înălțătoare ale unei străvechi înțelepciuni răsună încă și astăzi în memoria omenirii, căci, rând pe rând, aproape toate școlile spirituale veritabile i-au transmis făclia, din generație în generație, reînnoind în felul acesta, iar și iar, firul Tradiției Primordiale a înțelepciunii, pentru ca făgăduința dumnezeiască tacită a nemuririi spirituale să nu se piardă niciodată, pentru toate ființele umane care sunt pregătite să recepteze astfel de revărsări inefabile, dar totuși accesibile în anumite forme.

Tocmai de aceea, înțelepții tuturor timpurilor au urmărit dintotdeauna revelarea frumuseții lăuntrice, care implică acea desăvârșire ideală ce presupune inclusiv sfințenia deplină.

Toate acestea, împreună cu alte Atribute Dumnezeiești ce sunt corelate, permit ființelor umane ce sunt pregătite să simtă mai mult sau mai puțin intens și profund Frumosul dumnezeiesc, ajutându-le în felul acesta ca viața lor să fie și să rămână plină de frumusețe.

Cuprinsul cărţii: „Aforisme despre frumusețe“

  • Introducere
  • Aforisme despre frumusețe
  • Glosar de termeni