0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Efectul Isaia
Carte

Efectul Isaia

Efectul Isaia. Editura For You
Cumpăr

Decodificarea științei pierdute a rugăciunii și a profeției

Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 272 (14x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Poate să existe o știință pierdută care să ne permită să transcendem viziunile profetice ce prevestesc războiul, boala și cele mai mari tragedii cunoscute vreodată de omenire?

Este oare posibil ca undeva, în ceața memoriei, să se fi petrecut un eveniment care să fi lăsat un spațiu gol în capacitatea noastră de a înțelege cum trebuie să ne relaționăm cu lumea și unul față de celălalt?

Texte vechi de 2500 sute de ani și știința modernă sugerează împreună că răspunsul la aceste întrebări și la altele asemănătoare este un vibrant DA!

Gregg Braden ne reamintește de existența a două tehnologii puternice care ne permit să influențăm starea corpului propriu și viitorul lumii: știința profeției, prin care întrevedem consecințe ale alegerilor personale și colective din prezent, și sofisticata tehnologie a unei metode pierdute de rugăciune, care ne permite să alegem ce profeție referitoare la viitor vrem să transformăm în realitate. De fiecare dată când facem aceasta, experimentăm Efectul Isaia.

Astăzi, când știința modernă continuă să confirme existența unei relații între lumea interioară și exterioară, devine și mai evident că un pod uitat unește lumea rugăciunilor noastre cu cea a experiențelor.

În „Efectul Isaia“, carte menită a deschide drumuri neumblate încă, Gregg Braden demonstrează că profețiile ce prevestesc o catastrofă globală reprezintă doar descrierea unor posibilități de viitor, și nu o prognoză sigură ce trimite la un sfârșit iminent al planetei, vorbindu-ne totodată despre puterea pe care o avem de a influența aceste posibilități.

Gregg Braden este un amestec rar de om de știință, vizionar și cercetător, cu abilitatea de a ni ne adresa deopotrivă inteligenței și înțelepciunii inimii.