0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Efectul Isaia
Carte

Efectul Isaia

Efectul Isaia. Editura For You
CumpărDetalii carte

Decodificarea ştiinţei pierdute a rugăciunii şi a profeţiei

Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 272 (14x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Poate să existe o ştiinţă pierdută care să ne permită să transcendem viziunile profetice ce prevestesc războiul, boala şi cele mai mari tragedii cunoscute vreodată de omenire?

Este oare posibil ca undeva, în ceaţa memoriei, să se fi petrecut un eveniment care să fi lăsat un spaţiu gol în capacitatea noastră de a înţelege cum trebuie să ne relaţionăm cu lumea şi unul faţă de celălalt?

Texte vechi de 2500 sute de ani şi ştiinţa modernă sugerează împreună că răspunsul la aceste întrebări şi la altele asemănătoare este un vibrant DA!

Gregg Braden ne reaminteşte de existenţa a două tehnologii puternice care ne permit să influenţăm starea corpului propriu şi viitorul lumii: ştiinţa profeţiei, prin care întrevedem consecinţe ale alegerilor personale şi colective din prezent, şi sofisticata tehnologie a unei metode pierdute de rugăciune, care ne permite să alegem ce profeţie referitoare la viitor vrem să transformăm în realitate. De fiecare dată când facem aceasta, experimentăm Efectul Isaia.

Astăzi, când ştiinţa modernă continuă să confirme existenţa unei relaţii între lumea interioară şi exterioară, devine şi mai evident că un pod uitat uneşte lumea rugăciunilor noastre cu cea a experienţelor.

În „Efectul Isaia“, carte menită a deschide drumuri neumblate încă, Gregg Braden demonstrează că profeţiile ce prevestesc o catastrofă globală reprezintă doar descrierea unor posibilităţi de viitor, şi nu o prognoză sigură ce trimite la un sfârşit iminent al planetei, vorbindu-ne totodată despre puterea pe care o avem de a influenţa aceste posibilităţi.

Gregg Braden este un amestec rar de om de ştiinţă, vizionar şi cercetător, cu abilitatea de a ni ne adresa deopotrivă inteligenţei şi înţelepciunii inimii.