0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Experimentul renunţării
Carte

Experimentul renunţării

Experimentul renunţării. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Călătoria mea spre perfecţiunea vieţii

Autor(i): Michael A. Singer
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Michael Singer ne povesteşte, în „Experimentul renunţării“, cum a valorificat o experienţă spirituală transfiguratoare şi care au fost urmările deciziei de a lăsa viaţa să se manifeste în toată bogăţia şi splendoarea ei.

Pe măsură ce suntem purtaţi în profunzimile călătoriei iniţiatice a lui Michael Singer, evenimentele povestite ne provoacă să ne revizuim cele mai adânci convingeri despre viaţă şi ne inspiră să privim propriul destin într-un mod cu totul nou.

Fiecare se confruntă, de-a lungul vieţii, cu tot felul de situaţii. Pe cele mai multe le depăşeşte şi uită de ele, altele, însă, au puterea de a-l schimba radical. Ei bine, abia aceste situaţii metamorfozante merită numele de experienţe. Iar cartea de faţă e povestea unei experienţe care n-a schimbat doar destinul unui individ, ci pe al multora, şi a dus la naşterea unei comunităţi dispuse să îmbrăţişeze – prin meditaţie şi nonrezistenţă – extraordinara bogăţie a vieţii.

Singer – o voce care strigă în pustiul nostru modern să îmbrăţişăm în loc să ne zbatem – arată că renunţarea la lupta cu viaţa nu presupune renunţarea la propriile visuri şi aspiraţii.

NEW YORK TIMES