0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Experimentul renunțării
Carte

Experimentul renunțării

Călătoria mea spre perfecțiunea vieții

Autor(i): Michael A. Singer
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Michael Singer ne povestește, în „Experimentul renunțării“, cum a valorificat o experiență spirituală transfiguratoare și care au fost urmările deciziei de a lăsa viața să se manifeste în toată bogăția și splendoarea ei.

Pe măsură ce suntem purtați în profunzimile călătoriei inițiatice a lui Michael Singer, evenimentele povestite ne provoacă să ne revizuim cele mai adânci convingeri despre viață și ne inspiră să privim propriul destin într-un mod cu totul nou.

Fiecare se confruntă, de-a lungul vieții, cu tot felul de situații. Pe cele mai multe le depășește și uită de ele, altele, însă, au puterea de a-l schimba radical. Ei bine, abia aceste situații metamorfozante merită numele de experiențe. Iar cartea de față e povestea unei experiențe care n-a schimbat doar destinul unui individ, ci pe al multora, și a dus la nașterea unei comunități dispuse să îmbrățișeze – prin meditație și nonrezistență – extraordinara bogăție a vieții.

Singer – o voce care strigă în pustiul nostru modern să îmbrățișăm în loc să ne zbatem – arată că renunțarea la lupta cu viața nu presupune renunțarea la propriile visuri și aspirații.

NEW YORK TIMES