0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Grația de fiecare zi
Carte

Grația de fiecare zi

Speră, găsește iertarea și săvârșește miracole

Autor(i): Marianne Williamson
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (14x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dificultățile mari și mici din ziua de azi ne provoacă să ne deschidem inima și mintea. Marianne Williamson ne poartă pașii înapoi către originea noastră spirituală, cercetând căile prin care să ne hrănim sufletul într-o lume deosebit de aspră.

Printr-o atitudine plină de speranță, prin chemarea la iertare și prin sărbătorirea miracolelor, ea ne ajută să ne regăsim legătura sacră cu lumea obișnuită. Indiferent unde suntem sau ce facem, posibilitatea de a fi fericiți este prezentă. Avem dreptul la satisfacțiile aduse de grația de fiecare zi.

În cadrul a cinci meditații pline de viață și de inspirație, Marianne Williamson ne arată cum să aducem pacea și sacrul în rutina zilnică, în sărbătorile, relațiile cu ceilalți și comunitatea în care trăim.

„Grația de fiecare zi“ ne ajută să ne scoatem la suprafață resursele interioare pe măsură ce turnăm fundația pentru o viață mai plină de grație – o viață în care nu mai dăm vina pe alții și în care nu-i mai judecăm, în care modul de a călători spre o destinație este la fel de important ca destinația în sine, în care avem timp pentru a ne bucura de liniștea sacră.

O viață în care se întâmplă miracole.