0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. În căutarea adevărului
Carte

În căutarea adevărului

Autor(i): Michael A. Singer
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Lucrarea de față conține o căutare atotcuprinzătoare a Adevărului, bazată pe descoperirile psihologiei, ale fizicii, ale biologiei, precum și pe doctrinele religioase occidentale și orientale.

Michael A. Singer investighează cunoștințele acumulate de umanitate pentru a afla un model al omului și a răspunde astfel la întrebarea: cine sunt și în ce raport mă aflu cu Universul?

„În căutarea adevărului“ este o încercare filozofică de a afla sensul vieții, o călătorie care te va purta în adâncurile ființei tale și te va ajuta să-ți descoperi Sinele Spiritual.

Adevărurile revelate la fiecare pas îți vor transforma viziunea asupra vieții! Odată ce dobândești gradul de introspecție necesar, vei putea experimenta toate aceste lucruri la un nivel profund și te vei vedea pe tine însuți, dar și lumea din jur, într o nouă lumină.

Michael A. Singer reconciliază cunoașterea științifică occidentală cu înțelepciunea orientală pentru a da un răspuns fundamental singurei chestiuni realmente semnificative pentru cercetare – Adevărul din spatele existenței noastre pe Pământ!

Multe dintre adevărurile prezentate în cartea de față sunt atât de profunde, încât își află repede locul în viața noastră de zi cu zi și nu mai pot fi ignorate. Recomand volumul lui Michael A. Singer tuturor celor care caută adevărul – tineri și vârstnici.

Dr. Irving J. Goffman, președintele Departamentului de economie, Universitatea Florida

În căutarea adevărului oferă acea punte îndelung căutată între «omul de știință» și «omul spiritual». E o veritabilă capodoperă.

Eloise Page, consilier spiritual, președintă a Taberei Spiritualiste din Cassadaga, Florida