0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. În căutarea adevărului
Carte

În căutarea adevărului

În căutarea adevărului. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Michael A. Singer
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lucrarea de faţă conţine o căutare atotcuprinzătoare a Adevărului, bazată pe descoperirile psihologiei, ale fizicii, ale biologiei, precum şi pe doctrinele religioase occidentale şi orientale.

Michael A. Singer investighează cunoştinţele acumulate de umanitate pentru a afla un model al omului şi a răspunde astfel la întrebarea: cine sunt şi în ce raport mă aflu cu Universul?

„În căutarea adevărului“ este o încercare filozofică de a afla sensul vieţii, o călătorie care te va purta în adâncurile fiinţei tale şi te va ajuta să-ţi descoperi Sinele Spiritual.

Adevărurile revelate la fiecare pas îţi vor transforma viziunea asupra vieţii! Odată ce dobândeşti gradul de introspecţie necesar, vei putea experimenta toate aceste lucruri la un nivel profund şi te vei vedea pe tine însuţi, dar şi lumea din jur, într o nouă lumină.

Michael A. Singer reconciliază cunoaşterea ştiinţifică occidentală cu înţelepciunea orientală pentru a da un răspuns fundamental singurei chestiuni realmente semnificative pentru cercetare – Adevărul din spatele existenţei noastre pe Pământ!

Multe dintre adevărurile prezentate în cartea de faţă sunt atât de profunde, încât îşi află repede locul în viaţa noastră de zi cu zi şi nu mai pot fi ignorate. Recomand volumul lui Michael A. Singer tuturor celor care caută adevărul – tineri şi vârstnici.

Dr. Irving J. Goffman, preşedintele Departamentului de economie, Universitatea Florida

În căutarea adevărului oferă acea punte îndelung căutată între «omul de ştiinţă» şi «omul spiritual». E o veritabilă capodoperă.

Eloise Page, consilier spiritual, preşedintă a Taberei Spiritualiste din Cassadaga, Florida