0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţă
  3. În atelierul de magie
Carte

În atelierul de magie

În atelierul de magie. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Călătoria unui neurochirurg pentru a descoperi enigmele creierului şi secretele inimii

Autor(i): Dr. James R. Doty
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să ştii
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „În atelierul de magie - Călătoria unui neurochirurg pentru a descoperi enigmele creierului şi secretele inimii“ este

bestseller New York Times.

O palpitantă călătorie în lumea misterioasă a minţii umane, o poveste emoţionantă despre curaj şi compasiune.

În această carte profundă şi frumoasă, dr. Doty ne împărtăşeşte lecţii de viaţă importante: fericirea nu poate să existe fără suferinţă, compasiunea se naşte din înţelegerea propriei noastre suferinţe şi a suferinţei celor din jurul nostru şi doar atunci când avem compasiune în inimile noastre putem fi cu adevărat fericiţi.

Cartea aceasta ne spune povestea remarcabilă a unui neurochirurg care caută să desluşească misterele legăturii dintre creier şi inimă. De la acel moment din copilăria sa, când un simplu gest de bunătate i-a schimbat destinul, până la înfiinţarea unui centru pentru studierea compasiunii la Universitatea Stanford, viaţa lui James Doty ilustrează faptul că existenţa fiecăruia dintre noi este importantă. Sunt convins că mulţi cititori se vor simţi îndemnaţi să-şi deschidă inimile pentru a vedea ce pot să facă pentru cei din jur.

Parţial volum de memorii, parţial o explorare ştiinţifică, „În atelierul de magie“ este o lucrare încărcată de emoţia descoperirii: cu toţii avem în spaţiul nostru lăuntric un mic atelier de magie, un loc al calmului şi al frumuseţii, la care ne putem întoarce ori de câte ori simţim nevoia. Aşa cum James Doty ne arată în mod convingător, nu trebuie decât să deschidem uşa şi să intrăm.

Autorul ne povesteşte cum a crescut în condiţii grele, aparent insurmontabile, cum a primit un cadou care i-a schimbat viaţa, ajutându-l să obţină succese remarcabile, pentru ca apoi să piardă totul, ajungând la concluzia că mintea umană este modelată atât de creier, cât şi de inimă.

Adam Grant, autorul cărţii „A da şi a lua“