0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Lichid
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Lichid

Substanțele plăcute și periculoase care curg prin viețile noastre

Autor(i): Mark Andrew Miodownik
Editura: Publica
Colecţia: Co-lecția de știință
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 288 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Lichid“, în care povestea este spusă pe durata unui zbor transatlantic, invită cititorul într-un tur al substanțelor informe, prezentat sub forma moleculelor, al picăturilor, al bătăilor inimii și al valurilor oceanului.

Întâlnim fluide și în avion (de la săpun la ecranele cu cristale lichide), și în afara lui: în vulcanii Islandei, pe întinderea înghețată a Groenlandei și pe minunata coastă californiană.

Ajungem să privim lichidele cu uimire și fascinație și să le înțelegem potențialul letal și distrugător.

Așa cum s-a întâmplat și în „10 materiale minune“, stilul unic de narațiune științifică al lui Mark Miodownik aduce la viață lichidele într-un mod nou și captivant.

Uneori explozive, alteori delicioase, ocazional otrăvitoare, dar mereu interesante: autorul cărții „10 materiale minune“ ne dezvăluie viețile secrete ale lichidelor – omoloagele din umbră ale solidelor noastre.

Știm că fără apă nu putem supraviețui și că, uneori, am spune același lucru și despre o ceașcă de cafea sau un pahar de vin. Dar chiar înțelegem cât ne bazăm pe lichide sau pe puterea lor distructivă?