0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Transformare spirituală
  4. Codul miracolelor tale cuantice
Carte

Codul miracolelor tale cuantice

Coperta cărții: Codul miracolelor tale cuantice de la editura For You.
Cartea: Codul miracolelor tale cuantice
Autor: Sandra Anne Taylor
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Sandra Anne Taylor
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 248 (13x20 cm)
ISBN:9786066390934
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

  • Ce informație secretă porți în tine și despre tine?
  • Care sunt gândurile despre tine pe care nu le împărtășești cu nimeni altcineva?
  • Ce îngrijorări interioare par să nu-i dea pace niciodată?
  • Ce emoții trăiești cel mai frecvent pe parcursul unei zile?

Asemenea ADN-ului, codurile ascunse care ne hrănesc conștiența ne sunt adânc gravate în miezul ființei, în emoții, gânduri, comportamente și energie. Ne pot stimula, ne determină reacțiile și chiar ne pot defini – fără să ne dăm seama. Ceva atât de puternic merită să fie analizat.

„Codul miracolelor tale cuantice“ expune câteva exerciții simple și ușoare prin care codurile pot fi controlate și redirecționate în vederea deblocării energiei proprii și universale.

Schimbările vibraționale vor deschide apoi calea unor noi tipare, aducând împlinire în plan profesional, sentimental și personal și făcând posibile rezultatele pe care le așteptăm de atâta vreme.

Sandra Anne Taylor a scris din nou o carte puternică. Ea poate ajuta pe oricine să decodeze tiparele negative din propria viață, după care arată cum să codeze tipare pozitive și întăritoare. Este simplu și eficient.

Sandra și-a distilat strălucita viziune asupra minții, intenției și conștiinței într-un proces simplu și frumos pentru a converti gândirea negativă și convingerile limitatoare în cele mai profunde dorințe și potențiale ale inimii.

Iar lucrul minunat e că procesul este facil și distractiv – și, mai presus de toate, și eficient. Ador această carte și minunatul proces pe care îl descrie!