0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Transformare spirituală
  4. Înaintează în vârstă cu graţie
Carte

Înaintează în vârstă cu graţie

Înaintează în vârstă cu graţie. Editura For You
CumpărDetalii carte

Atinge iluminarea în pofida timpului

Autor(i): Kathleen Dowling Singh
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Învaţă cum să-ţi foloseşti toţi anii din viaţă pentru a te trezi şi a creşte spiritual!

Încurajatoare, pragmatică şi plină de inspiraţie, cartea „Înaintează în vârstă cu graţie“ ne invită pe toţi, indiferent de vârstă, să experimentăm trezirea spirituală.

De vreme ce îmbătrânirea nu conduce automat şi la maturizare spirituală, Kathleen Dowling Singh, autoarea cărţii, explorează cauzele şi condiţiile pe care ni le putem crea în viaţă pentru a permite transformarea suferinţelor predictibile asociate cu îmbătrânirea în oportunităţi complexe de a spori claritatea, iubirea, compasiunea şi pacea.

Limbajul direct şi întrebările penetrante aduc învăţăturile lui Kathleen în centrul vieţii noastre; natura contemplativă a fiecărui capitol permite o cercetare neobişnuit de profundă.

Ecumenică în spirit, ton şi limbaj, Kathleen ne oferă înţelepciunea maeştrilor dintr-o varietate de tradiţii spirituale: Chogyam Trungpa, Sfinţii Apostolii, Annie Dillard şi mulţi alţii.

Nu este nevoie de peşteri sau de retrageri cu durata de şapte ani. Cartea „Înaintează în vârstă cu graţie“ este o practică spirituală pentru viaţa trăită aici şi acum.