0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Transformare spirituală
  4. Secretele meditației
Carte

Secretele meditației

Ghid practic pentru dobândirea păcii interioare și transformare personală

Autor(i): Davidji
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 208 (16x23 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Povestirile lui Davidji despre trezirea conștiinței, din care avem cu toții de învățat, îl poartă lin pe cititor prin fascinanta lume a meditației, conferindu-i un caracter practic și făcând-o accesibilă tuturor celor care își doresc să fie mai conștienți de momentul prezent.

Remarcabilele învățături ale lui Davidji, cuprinse în „Secretele meditației“, ne ajută să deschidem inima visătorului incurabil care sălășluiește în fiecare dintre noi.

De mii de ani, oamenii încearcă să se conecteze la pacea și liniștea din interiorul lor pentru a-și descoperi Sinele necondiționat. Prin Secretele meditației, Davidji te conduce către acest spațiu, dezvăluindu-ți tainele practicii meditației și fiind ghidul tău într-o incursiune memorabilă în propria ta conștiință.

Indiferent dacă ești începător, apelezi la meditație doar în momentele de criză sau meditezi de ani buni, această carte te va ajuta să-ți îmbunătățești atât tehnica de meditație, cât și viața.

În lucrarea de față, Davidji ne face cunoscută propria sa călătorie către trezirea conștiinței și analizează efectul pozitiv pe care meditația îl are asupra sănătății fizice, relațiilor, stării emoționale și vieții spirituale.

Pe măsură ce autorul îți dezvăluie secretele unui exercițiu de meditație, afli care sunt cele cinci mituri despre meditație și descoperi cele mai eficiente ritualuri pentru a integra meditația în viața ta de zi cu zi.

Lectura cărții te va face să-ți dorești să meditezi, pentru a te bucura de o viață fericită, lipsită de stres, și pentru a te simți mai împlinit.