0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Yoga
  3. Meditaţia pentru scepticii agitaţi
Carte

Meditaţia pentru scepticii agitaţi

Meditaţia pentru scepticii agitaţi. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

O carte care te învaţă cum să fii cu 10% mai fericit

Autor(i): Dan Harris, Jeff Warren
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Eşti prea ocupat ca să meditezi?
  • Nu reuşeşti să-ţi deconectezi creierul?
  • Ai vrea să ştii ce înseamnă mindfulness, dar te simţi mai în largul tău la sala de sport?
Atunci cartea aceasta e pentru tine.

Prezentatorul de ştiri Dan Harris credea cândva că meditaţia e pentru oamenii care colecţionează cristale, ascultă muzică new age şi folosesc fără ironie cuvântul „namaste“.

După ce a suferit un atac de panică în direct la televizor, a pornit într-o călătorie lungă şi neobişnuită, care în final l-a făcut să devină unul dintre cei mai vocali susţinători ai meditaţiei.

Harris a constatat că meditaţia l-a făcut să se concentreze mai bine şi să fie mai stăpân pe emoţiile sale. Şi mai puţin enervant, după cum spune soţia lui.

Ştiinţa sugerează că această practică contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la atenuarea simptomelor de anxietate şi depresie, după cum poate să remodeleze literalmente părţi esenţiale ale creierului uman. Deci, ce te reţine?

În „Meditaţia pentru scepticii agitaţi“, Harris şi Jeff Warren, un adevărat „MacGyver al meditaţiei“, pornesc într-o expediţie epică prin ţară cu scopul declarat de a aborda miturile, concepţiile greşite şi autoamăgirile care îi împiedică pe oameni să mediteze. Cartea este plină cu instrucţiuni de meditaţie practice şi revelatoare – toate fiind disponibile gratuit şi pe aplicaţia 10% Happier. O călătorie pe care merită să o faci!

O comoară de sfaturi înţelepte pentru scepticii agitaţi şi meditatorii experimentaţi deopotrivă… Cartea abordează obstacolele comune cu care se confruntă cei care încep să practice meditaţia sau doresc să o aprofundeze.

Joseph Goldstein, autorul cărţii Mindfulness: A Practical Guide to Awakening

Dacă eşti interesat de meditaţie, dar nu ştii cum să începi, sau dacă în trecut meditaţia ţi-a fost benefică, dar acum ai nevoie de ajutor pentru a începe să o practici din nou, Dan Harris a scris această carte pentru tine. Bine documentată, practică şi plină de sfaturi utile, este în acelaşi timp captivantă şi plină de umor.

Gretchen Rubin, autoarea bestsellerului „Proiectul fericirii“

Prezentatorul ABC News, acest „apărător al îngrijorării“ care a suferit cândva un atac de anxietate în direct, oferă o relatare amuzantă şi emoţionantă a campaniei prin care a încercat să-şi transforme, prin mindfulness, „ruminaţiile inutile“ în „suferinţă constructivă“, alături de sugestii pentru cei care vor să-i calce pe urme.

The Oprah Magazine