0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Confesiunile unui vorbitor public
Carte

Confesiunile unui vorbitor public

Confesiunile unui vorbitor public. Editura Publica
Autor(i): Scott Berkun
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 280 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În această carte plină de haz și extrem de practică, scriitorul și vorbitorul profesionist Scott Berkun ne dezvăluie tehnicile folosite de marii oratori și ne arată cum le poate utiliza oricine pentru a comunica mai bine.

Managerilor și profesorilor – și oricui comunică și se așteaptă să fie ascultați – cartea „Confesiunile unui vorbitor public“ le oferă punctul de vedere al unui inițiat despre cum să prezinți idei într-un mod eficient.

Este o călătorie unică, distractivă și plină de învățăminte printre dificultățile și reușitele trăite de Scott de-a lungul celor peste 15 ani în care a ținut frecvent discursuri unor categorii diverse de persoane.

„O perspectivă memorabilă, înviorătoare și amuzantă asupra unui lucru esențial: ceea ce comunicăm.“ (Chris Anderson, redactor-șef Wired)

„Dacă trebuie să susții doar un singur discurs în toată viața ta, chiar și numai Capitolul 5 își merită prețul acestei cărți. Cartea „Confesiunile unui vorbitor public“ îți arată capcanele care pot transforma o idee bună într-un discurs prost, totul împachetat în stilul antrenant al lui Berkun, care știe să prezinte informațiile istorice și științifice într-un mod atrăgător.“ (Matt Waite, câștigător al Premiului Pulitzer în 2009)

„Scott Berkun le spune pe bune. Indiferent dacă urmează să vorbești în fața a zece oameni sau a o mie de persoane, vei descoperi secrete care îți vor îmbunătăți abilitățile de comunicare.“ (Tony Hsieh, CEO Zappos.com)

„Dincolo de abilități, performanța unui lider sau manager rezidă în modul în care reușește să motiveze, să transmită idei clare și să câștige încrederea celorlalți. E lecția pe care o predăm de fiecare dată cursanților noștri, succesul atârnă de forța unui discurs – «povestea» care îndeamnă la acțiune. O lectură indispensabilă pentru toți cei care produc rezultate prin oameni!“ (Madi Rădulescu, Managing Partner MMM Consulting)