0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Cum să comunici ascultând
Carte

Cum să comunici ascultând

Cum să comunici ascultând. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Autor(i): Mark Goulston
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Comunicare [Amsta Publishing]
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Chiar în momentul în care citeşti aceste rânduri, există o persoană în viaţa ta cu care ţi-ai dori să relaţionezi şi cu care trebuie să comunici – scrie Mark Goulston. Nu o poţi face însă – ceea ce te scoate din minţi. Poate că este vorba despre cineva de la serviciu: un subordonat, un membru al echipei, un client sau şeful tău. Sau poate cineva de acasă: un partener, unul dintre părinţi, un adolescent sfidător ori un fost soţ furios. Dacă reuşeşti să induci acelei persoane o stare de linişte mentală şi de receptivitate, ai şanse mari să relaţionezi cu ea, indiferent că este vorba despre cineva din anturajul personal sau din mediul profesional.

Baricadele dintre oameni reprezintă, de fapt, bariere în calea succesului, a progresului şi a fericirii, aşa că relaţionarea eficientă este nu numai o artă, ci şi o abilitate esenţială.

„Cum să comunici… ascultând“ îţi pune la îndemână nu numai tehnicile şi încrederea de a aborda oameni „imposibili“, ci şi de a transforma situaţii frustrante în rezultate productive şi în relaţii trainice şi fructuoase.

„Indiferent că abia ai ieşit de pe băncile şcolii, că eşti agent de vânzări sau CEO, odată ce stăpâneşti aceste abilităţi, le poţi folosi oricând“, spune Mark, care a testat aceste strategii în cei 30 de ani de experienţă în care a lucrat cu firme precum General Electric, IBM, Goldman Sachs, Kodak, Federal Express, Hyatt şi Disney.

Uşor de citit, uşor de aplicat… cu rezultate uimitoare.

Această carte te va ajuta să îi transformi pe toţi cei pe care îi consideri „imposibili“ în adevăraţi aliaţi, în clienţi devotaţi, în colegi loiali şi în prieteni pentru toată viaţa.

Keith Ferazzi

Citeşte această carte şi vei descoperi secretul cu ajutorul căruia poţi relaţiona cu oricine – realmente cu oricine.