0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Cum să comunici ascultând
Carte

Cum să comunici ascultând

Autor(i): Mark Goulston
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Chiar în momentul în care citești aceste rânduri, există o persoană în viața ta cu care ți-ai dori să relaționezi și cu care trebuie să comunici – scrie Mark Goulston. Nu o poți face însă – ceea ce te scoate din minți. Poate că este vorba despre cineva de la serviciu: un subordonat, un membru al echipei, un client sau șeful tău. Sau poate cineva de acasă: un partener, unul dintre părinți, un adolescent sfidător ori un fost soț furios. Dacă reușești să induci acelei persoane o stare de liniște mentală și de receptivitate, ai șanse mari să relaționezi cu ea, indiferent că este vorba despre cineva din anturajul personal sau din mediul profesional.

Baricadele dintre oameni reprezintă, de fapt, bariere în calea succesului, a progresului și a fericirii, așa că relaționarea eficientă este nu numai o artă, ci și o abilitate esențială.

„Cum să comunici… ascultând“ îți pune la îndemână nu numai tehnicile și încrederea de a aborda oameni „imposibili“, ci și de a transforma situații frustrante în rezultate productive și în relații trainice și fructuoase.

„Indiferent că abia ai ieșit de pe băncile școlii, că ești agent de vânzări sau CEO, odată ce stăpânești aceste abilități, le poți folosi oricând“, spune Mark, care a testat aceste strategii în cei 30 de ani de experiență în care a lucrat cu firme precum General Electric, IBM, Goldman Sachs, Kodak, Federal Express, Hyatt și Disney.

Ușor de citit, ușor de aplicat… cu rezultate uimitoare.

Această carte te va ajuta să îi transformi pe toți cei pe care îi consideri „imposibili“ în adevărați aliați, în clienți devotați, în colegi loiali și în prieteni pentru toată viața.

Keith Ferazzi

Citește această carte și vei descoperi secretul cu ajutorul căruia poți relaționa cu oricine – realmente cu oricine.