0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Viitorul managementului
Carte

Viitorul managementului

Viitorul managementului. Editura Publica

Noul ghid pentru managerii secolului XXI

Autor(i): Gary Hamel, Bill Breen
Editura: Publica
Colecţia: Management
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 344 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este o carte destinată visătorilor și oamenilor de acțiune. A fost scrisă pentru toți cei care se simt sufocați de birocrație, care se tem că «sistemul» acționează împotriva inovației, care cred, în secret, că gâtul sticlei este în partea de sus a sticlei, care se întreabă de ce lucrul în corporații trebuie să fie atât de lipsit de spirit, care cred că angajații sunt suficient de inteligenți pentru a-și organiza singuri munca, care știu că «managementul», așa cum este el practicat acum, e mai degrabă un obstacol în calea succesului – și care vor să facă ceva în această privință.

„Timp de un secol, oamenii au lucrat în niște închisori construite de managementul erei industriale – perioadă care le-a irosit energia, creativitatea și potențialul uman. Hamel prezintă cu maximum de claritate limitele acestei epoci. Mai mult, el propune o viziune înălțătoare și necesară pentru viitorul managementului, care nu este doar mai umană, dar are și potențialul de a scoate tot ce e mai bun în noi.“ (Richard Florida, profesor de business și creativitate, Rotman School of Management, autor al cărții „The Rise of the Creative Class“)

„Cartea aceasta ne pune la dispoziție instrumente pentru implementarea unei schimbări fundamentale și constituie cel mai solid sprijin pe care îl putem folosi în efortul, de multe ori dureros, de a transforma modul tradițional în care ne-am obișnuit să facem management în altceva, ceva revoluționar, ceva spectaculos, ceva nou și diferit.“ (Costea Dumitrescu, senior partner, Ascendis)

„Gary Hamel știe că managementul nu este o colecție de rețete pentru cele mai eficiente practici din ultimul timp, ci un sistem de inovație continuă care vizează perfecționarea pe termen lung a unei companii în perpetuă evoluare. Viitorul managementului conține reguli esențiale pe care trebuie să le urmați dacă vreți să aveți o poziție centrală în procesul de adaptare și schimbare organizațională.“ (Francis Fukuyama, director, Johns Hopkins University)