0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Managementul timpului
  4. Ce să faci când sunt prea multe de făcut
Carte

Ce să faci când sunt prea multe de făcut

Ce să faci când sunt prea multe de făcut. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Laura Stack
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Te-ai săturat de toţi acei consultanţi pe probleme de productivitate care te presează să lucrezi mai mult, dar cu mai puţine resurse?

Atunci ai noroc. Laura Stack ştie că lista sarcinilor de care trebuie să te ocupi este arhiplină, aşa că îţi arată cum să ai mai multe realizări muncind mai puţin.

Da, ai citit foarte bine. Sistemul de management al timpului pe care îl prezintă îţi va permite să nu mai lucrezi atât de mult şi să ai rezultate mai bune.

Dacă vei adopta Formula Productivităţii Fluxului de Muncă, îţi vei organiza viaţa în jurul acelor sarcini care contează realmente şi – aspect extrem de important – vei renunţa la cele care nu au o relevanţă prea mare.

O mulţime de sfaturi şi strategii practice te vor ajuta să devii cu adevărat eficient. Lista sarcinilor pe care trebuie să le duci la bun sfârşit se va scurta, iar tu vei economisi o mulţime de timp zilnic, pe care îl vei putea petrece alături de cei dragi, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna.

„În sfârşit, o metodă garantată pentru a pierde din greutatea miilor de probleme care îţi diminuează productivitatea şi te împiedică să progresezi. O carte extrem de utilă, care te ajută să îţi pui ordine în viaţă.“ (Dr. Alan Weiss, autorul lucrărilor „Million Dollar Consulting“ şi „The Consulting Bible“)