0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Aforismele înţelepciunii
Carte

Aforismele înţelepciunii

Aforismele înţelepciunii. Editura Lux Sublima
CumpărDetalii carte

Îndemnuri, revelaţii şi gânduri inspiratoare

Autor(i): * * *
Editura: Lux Sublima
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 21,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ipostaza de ghid spiritual nu este deloc una uşoară, chiar dacă fiinţa iluminată a găsit răspunsul la întrebarea esenţială. Călăuzirea sufletelor însetate de adevăr rămâne o provocare constantă.

În contact cu iniţiatul vin diverşi oameni, încătuşaţi în crezuri personale, aflaţi pe diferite niveluri de conştiinţă. Aproape niciunul dintre ei nu e în stare să înţeleagă limbajul tăcut al spiritului eliberat. Decalajul este prea mare. De aceea, el este nevoit să improvizeze, să găsească formule inedite pentru fiecare în parte. Uneori chiar să dilueze mesajul, pentru a răzbate dincolo de îndârjirea discipolului.

Una dintre cele mai dificile misiuni a ghidului spiritual este aceea de a pune în cuvinte desluşite originea misterului. Să abată raza incomunicabilului sub pragul intuiţiei învăţăcelului.

Chiar dacă invocă învăţăturile tradiţionale sau cochetează cu paradoxul, de cele mai multe ori cuvintele nu explică, doar indică. Autoritatea aflată în spatele lor e cea care le umple de har şi tot ea îi va conduce pe căutători dincolo de cuvinte. Este forţa care a dat viaţă lucrării pe care o ţii în mână, dar şi dorului nestins din inima ta…

Cuprinsul cărţii: „Aforismele înţelepciunii“