0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Aforismele înțelepciunii
Carte

Aforismele înțelepciunii

Aforismele înțelepciunii. Editura Lux Sublima
Cumpăr

Îndemnuri, revelații și gânduri inspiratoare

Autor(i): * * *
Editura: Lux Sublima
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 21,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ipostaza de ghid spiritual nu este deloc una ușoară, chiar dacă ființa iluminată a găsit răspunsul la întrebarea esențială. Călăuzirea sufletelor însetate de adevăr rămâne o provocare constantă.

În contact cu inițiatul vin diverși oameni, încătușați în crezuri personale, aflați pe diferite niveluri de conștiință. Aproape niciunul dintre ei nu e în stare să înțeleagă limbajul tăcut al spiritului eliberat. Decalajul este prea mare. De aceea, el este nevoit să improvizeze, să găsească formule inedite pentru fiecare în parte. Uneori chiar să dilueze mesajul, pentru a răzbate dincolo de îndârjirea discipolului.

Una dintre cele mai dificile misiuni a ghidului spiritual este aceea de a pune în cuvinte deslușite originea misterului. Să abată raza incomunicabilului sub pragul intuiției învățăcelului.

Chiar dacă invocă învățăturile tradiționale sau cochetează cu paradoxul, de cele mai multe ori cuvintele nu explică, doar indică. Autoritatea aflată în spatele lor e cea care le umple de har și tot ea îi va conduce pe căutători dincolo de cuvinte. Este forța care a dat viață lucrării pe care o ții în mână, dar și dorului nestins din inima ta…

Cuprinsul cărţii: „Aforismele înțelepciunii“