0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Aforismele înțelepciunii
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Aforismele înțelepciunii

Coperta cărții: Aforismele înțelepciunii – Îndemnuri, revelații și gânduri inspiratoare de la editura Lux Sublima.
Cartea: Aforismele înțelepciunii – Îndemnuri, revelații și gânduri inspiratoare
Autor: * * *
Editura: Lux Sublima
Cumpăr

Îndemnuri, revelații și gânduri inspiratoare

Autor(i): * * *
Editura: Lux Sublima
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 240 (13x20 cm)
ISBN:9789731823300
Preţ: 21,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ipostaza de ghid spiritual nu este deloc una ușoară, chiar dacă ființa iluminată a găsit răspunsul la întrebarea esențială. Călăuzirea sufletelor însetate de adevăr rămâne o provocare constantă.

În contact cu inițiatul vin diverși oameni, încătușați în crezuri personale, aflați pe diferite niveluri de conștiință. Aproape niciunul dintre ei nu e în stare să înțeleagă limbajul tăcut al spiritului eliberat. Decalajul este prea mare. De aceea, el este nevoit să improvizeze, să găsească formule inedite pentru fiecare în parte. Uneori chiar să dilueze mesajul, pentru a răzbate dincolo de îndârjirea discipolului.

Una dintre cele mai dificile misiuni a ghidului spiritual este aceea de a pune în cuvinte deslușite originea misterului. Să abată raza incomunicabilului sub pragul intuiției învățăcelului.

Chiar dacă invocă învățăturile tradiționale sau cochetează cu paradoxul, de cele mai multe ori cuvintele nu explică, doar indică. Autoritatea aflată în spatele lor e cea care le umple de har și tot ea îi va conduce pe căutători dincolo de cuvinte. Este forța care a dat viață lucrării pe care o ții în mână, dar și dorului nestins din inima ta…

Cuprinsul cărţii: „Aforismele înțelepciunii“