0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Inimă deschisă, minte deschisă
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Inimă deschisă, minte deschisă

Trezirea iubirii pure din tine

Autor(i): Tsoknyi Rinpoche, Eric Swanson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Inimă deschisă, minte deschisă“ prezintă, simplu și concis, învățăturile marelui budist tibetan Tsoknyi Rinpoche și oferă, în același timp, răspunsuri la întrebările noastre despre iluminarea spirituală.

A te elibera de suferință este condiția esențială atunci când vrei să faci loc fericirii și iubirii pure, iar arta tibetană antrenează mintea și permite regăsirea esenței profunde a tuturor lucrurilor. Tsoknyi Rinpoche ne arată calea ce trebuie urma#tă pentru a redescoperi energiile latente spirituale care sălășluiesc în fiecare dintre noi.

Exercițiile prezentate în această carte ne învață să ne orientăm mintea și să ne controlăm respirația, executând concomitent mișcări menite să ne ajute să atingem adevăratul potențial.

„Inimă deschisă, minte deschisă“ este o chemare la introspecție, autocunoaștere și unire cu sacrul din noi. Trezirea corpului subtilnu este altceva decât revenirea la adevărata noastră natură, deșteptarea intrinsecă a conștiinței universale, căreia îi aparținem.

„Înțelepciunea pătrunzătoare a lui Tsoknyi Rinpoche reprezintă o neprețuită sursă de inspirație pentru mine și pentru nenumărații practicanți occidentali ai Dharmei.“ (Joseph Goldstein, scriitor și cofondator al centrului de meditație vipassana Insight Meditation Society, Massachusetts)

„Tsoknyi Rinpoche este unul dintre cei mai încântători profesori de meditație, un suflet cald, profund, onest și plin de umor. Cititorii vor descoperii părți însemnate din învățăturile și spiritualitatea sa.“ (Jack Kornfield, scriitor, doctor în pshihologie clinică și cofondator al Insight Meditation Society)

„Această carte se adresează deopotrivă celor care fac primii pași în meditație și celor care au deja o îndelungată experiență. Este o comoară de înțelepciune și de iubire.“ (Sharon Salzberg, autoarea bestsellerului „Real Happiness. The Power of Meditation: A 28-Day Program“)