0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gary Hamel

Cărţi de Gary Hamel

Gary Hamel predă management strategic şi internaţional în cadrul London Business School şi e considerat unul dintre cei mai apreciaţi experţi în management la nivel mondial.

Revista The Economist l-a numit „guru suveran al strategiei“, Fortune, „expert mondial în strategia afacerilor“, iar de curând The Wall Street Journal i-a acordat lui Gary Hamel titlul de cel mai influent gânditor de business din lume.

Conceptele sale revoluţionare, printre care „intenţie strategică“, „competenţe de bază“, „revoluţie a domeniului“ şi „inovarea managementului“ au schimbat practica managementului în companii din întreaga lume. În fruntea revoluţiei şi Viitorul managementului, au fost incluse în toate topurile celor mai citite cărţi de afaceri şi au fost traduse în peste douăzeci de limbi.

În prezent, Hamel conduce primul proiect de inovaţie deschisă din lume, care îşi propune să reinventeze managementul.

The Management Innovation Exchange a fost conceput pentru a accelera radical evoluţia cunoştinţelor şi a practicilor din domeniul managementului.


Cărţi de Gary Hamel


Viitorul managementului

Viitorul managementului. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Noul ghid pentru managerii secolului XXI

Autor(i): Gary Hamel, Bill Breen
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 344 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Aceasta este o carte destinată visătorilor şi oamenilor de acţiune. A fost scrisă pentru toţi cei care se simt sufocaţi de birocraţie, care se tem că «sistemul» acţionează împotriva inovaţiei, care cred, în secret, că gâtul sticlei este în partea de sus a sticlei, care se întreabă de ce lucrul în corporaţii trebuie să fie atât de lipsit de spirit, care cred că angajaţii sunt suficient de inteligenţi pentru a-şi organiza singuri munca, care ştiu că «managementul», aşa cum este el practicat acum, e mai degrabă un obstacol în calea succesului – şi care vor să facă ceva în această privinţă.

Ce contează acum

Ce contează acum. Editura Publica
Detalii carte

Cum să câştigăm într-o lume a schimbărilor implacabile, a competiţiei feroce şi a inovaţiei de nestăvilit

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecţia de Leadership
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ce contează acum“ este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale managementului şi leadershipului, a semnificaţiei muncii şi a vieţii organizaţionale.

Competiţia pentru viitor

Competiţia pentru viitor. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gary Hamel, Coimbatore Krishnao Prahalad
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 288 (17x24 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Gary Hamel şi C.K. Prahalad arată cititorului ce trebuie să facă firma lui în prezent pentru a putea ocupa mâine o poziţie de frunte între companiile concurente. Subliniind faptul că secretul dobândirii întâietăţii pe piaţa viitorului constă în formularea unui punct de vedere propriu cu privire la ocaziile de mâine şi în crearea capacităţilor care să permită exploatarea lor, autorii dau o semnificaţie cu totul nouă atributelor „strategic“ şi, implicit, „de succes“.

În fruntea revoluţiei

În fruntea revoluţiei. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să prosperăm în vremuri tulburi făcând din inovaţie un model de viaţă

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„În fruntea revoluţiei“ e o carte care neagă rutina şi deciziile comode, adresându-se în principal celor care cred în valoarea noului.