0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gary Hamel

Cărţi de Gary Hamel

Gary Hamel predă management strategic și internațional în cadrul London Business School și e considerat unul dintre cei mai apreciați experți în management la nivel mondial.

Revista The Economist l-a numit „guru suveran al strategiei“, Fortune, „expert mondial în strategia afacerilor“, iar de curând The Wall Street Journal i-a acordat lui Gary Hamel titlul de cel mai influent gânditor de business din lume.

Conceptele sale revoluționare, printre care „intenție strategică“, „competențe de bază“, „revoluție a domeniului“ și „inovarea managementului“ au schimbat practica managementului în companii din întreaga lume. În fruntea revoluției și Viitorul managementului, au fost incluse în toate topurile celor mai citite cărți de afaceri și au fost traduse în peste douăzeci de limbi.

În prezent, Hamel conduce primul proiect de inovație deschisă din lume, care își propune să reinventeze managementul.

The Management Innovation Exchange a fost conceput pentru a accelera radical evoluția cunoștințelor și a practicilor din domeniul managementului.


Cărţi de Gary Hamel


În fruntea revoluției

Cum să prosperăm în vremuri tulburi făcând din inovație un model de viață

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Leadership
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„În fruntea revoluției“ e o carte care neagă rutina și deciziile comode, adresându-se în principal celor care cred în valoarea noului.

Ce contează acum

Cum să câștigăm într-o lume a schimbărilor implacabile, a competiției feroce și a inovației de nestăvilit

Autor(i): Gary Hamel
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Leadership
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ce contează acum“ este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale managementului și leadershipului, a semnificației muncii și a vieții organizaționale.

Viitorul managementului

Noul ghid pentru managerii secolului XXI

Autor(i): Gary Hamel, Bill Breen
Editura: Publica
Colecţia: Management
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 344 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este o carte destinată visătorilor și oamenilor de acțiune. A fost scrisă pentru toți cei care se simt sufocați de birocrație, care se tem că «sistemul» acționează împotriva inovației, care cred, în secret, că gâtul sticlei este în partea de sus a sticlei, care se întreabă de ce lucrul în corporații trebuie să fie atât de lipsit de spirit, care cred că angajații sunt suficient de inteligenți pentru a-și organiza singuri munca, care știu că «managementul», așa cum este el practicat acum, e mai degrabă un obstacol în calea succesului – și care vor să facă ceva în această privință.