0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Henrik Fexeus

Cărţi de Henrik Fexeus

Henrik Fexeus este specialist în psihologie, tehnici de comunicare și limbajul corpului (plasat pe locul 2 în topul Global Guru), NLP și hipnoză.

Organizează și susține conferințe pe tema tehnicilor de manipulare și influență psihologică în mass-media, publicitate, pro-pagandă.


Cărţi de Henrik Fexeus


Arta de a citi gândurile

Autor(i): Henrik Fexeus
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Citirea gândurilor nu este un mit. Este o realitate. Doar că este puțin diferită de ceea ce își imaginează majoritatea oamenilor.

Cu instrumentele pe care le oferă această carte, vei afla imediat ce gândește și simte cealaltă persoană și vei putea să-i influențezi gândurile și sentimentele.

Când vei observa expresiile afișate pe fața sa, îi vei descifra emoțiile. Vei putea detecta imediat orice lipsă de onestitate sau minciună. Vei învăța să fii atent la modul în care ceilalți își folosesc limbajul corpului și vocea atunci când comunică.

Manualul abilităților sociale superioare

Autor(i): Henrik Fexeus
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Îți vine greu să vorbești sincer despre emoțiile tale? Ți se întâmplă să faci ceva ce ai fi preferat să nu faci, doar ca să nu dezamăgești pe cineva? Ți se pare dificil să-i motivezi pe alții?