0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jane Alexander

Cărţi de Jane Alexander

Jane Alexander este o renumită ziaristă și autoare de cărți, specializată în medicină naturistă, auto-ajutor și psihologie .

Cunoscută mai ales pentru articolele publicate în Daily Mail, ea scrie totodată și pentru alte ziare de nivel național și reviste internaționale.


Cărţi de Jane Alexander


Detox Plan - Planul tău de detoxifiere

Cum să-ți purifici corpul, mintea și emoțiile

Autor(i): Jane Alexander
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 120 (16x23 cm)
Preţ: 26,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Viața de zi cu zi produce în organism mai multă toxicitate decât poate acesta suporta. Emoțiile negative, precum furia și teama, adăugă o nouă provocare sistemului nostru imunitar. Se creează astfel un mediu optim apariției diferitelor afecțiuni precum durerile de cap, răcelile frecvente, gastritele etc. Nu intrați în panică.

Urmând chestionarele din această carte, puteți afla nivelul de toxicitate din organismul dumneavoastră, pentru a vă putea modifica stilul de viață conform planului de detoxifiere care vi se potrivește…

Cinci minute tămăduitoare

Ghidul persoanelor ocupate pentru păstrarea vitalității și a energiei zi de zi și pe toată durata zilei

Autor(i): Jane Alexander
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2003
Pagini: 156 (17x16 cm)
Preţ: 14,45 Lei
Disponibilitate: în stoc

Exercițiile, tehnicile și terapiile naturale simple, dar extrem de eficiente din cartea „Cinci minute tămăduitoare“ vă vor îmbogăți viața și vor vindeca problemele de sănătate minore - fără să vă schimbe stilul de viață