0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Johnathon Dao

Cărţi de Johnathon Dao

Johnathon Dao este medic și cercetător medical în domeniul medicinei naturale, cu 22 de ani de experiență clinică, inclusiv într-un cabinet Tao Universal.

Deține titluri și diplome în medicina tradițională chineză, acupunctură, shiatsu, chineziologie, qi gong medical, terapie yoga și alte câteva terapii de medicină naturistă, inclusiv un doctorat (doctor în medicină, specializarea medicini alternative).

Este, de asemenea, creatorul formei de yoga E-motion, care vizează vindecarea poluării emoționale și recuperarea din sindromul de stres posttraumatic și problemele mentale asociate.

Studiile lui au început la vârsta de 18 ani, când a dat peste o carte a Maestrului Mantak Chia.

În practica medicinei se străduiește să învețe continuu, să mențină o stare constantă de capitulare smerită și să fie dispus să învețe din greșelile făcute, transformându-le în lecții, fapt care l-a ajutat să cunoască cei Opt Vindecători Nemuritori.

Crede că vindecarea e o alegere și că boala nu e ceva ce afectează aleatoriu sau incorect o „victimă“, ci mai degrabă ceva creat treptat sau, în unele cazuri, rapid, prin alegerile dietetice, prin stilul de viață și prin gândurile și acțiunile noastre.

Johnathon e disponibil să consulte clienți din toată lumea prin Skype și își oferă serviciile ca orator motivațional pe teme de medicină naturistă.

În prezent, locuiește în Gold Coast, Queensland, Australia și poate fi contactat direct prin website-ul: www.cureplanet.com.


Cărţi de Johnathon Dao