0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jordan B. Peterson

Cărţi de Jordan B. Peterson

Jordan B. Peterson, profesor canadian de psihologie, predă la Universitatea din Toronto, susţinând totodată conferinţe publice cu o audienţă remarcabilă.

Este apreciat nu doar pentru criticile sale cultural-politice – cum ar fi obiecţiile la adresa „corectitudinii politice“ -, dar şi pentru deschiderea sa către religie, filosofie, literatură şi studii politice.

În calitate de psiholog clinician, Peterson lucrează cu clienţi afectaţi de depresie, anxietate sau schizofrenie, fiind şi consilier al unor manageri de top din firme din domeniul juridic.

A fost consultant la Secretariatul General al ONU şi a mai predat la Harvard.

A scris mai bine de o sută de articole ştiinţifice pe teme diverse (de la terapia dependenţelor la psihologia personalităţii) şi este autorul unui revoluţionar tom dedicat psihologiei religiei.

Mai multe detalii, pot fi găsite pe conturile autorului de pe Facebook şi YouTube, dar şi pe site-ul său personal, www.jordanbpeterson.com.


Cărţi de Jordan B. Peterson


12 Reguli de viaţă

12 Reguli de viaţă. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Un antidot la haosul din jurul nostru

Autor(i): Jordan B. Peterson
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 424 (15x23 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Într-o lume în care structura familiei este în colaps, educaţia este adesea impregnată de ideologie, iar societatea politică a ajuns să fie periculos de polarizată, cele „12 Reguli de viaţă“ oferă un antidot: redescoperirea vechilor adevăruri şi valori, care ne pot ajuta, în plină epocă relativistă, să ducem o viaţă mai bună, mai luminoasă, mai chibzuită.