0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jordan B. Peterson

Cărţi de Jordan B. Peterson

Jordan B. Peterson, profesor canadian de psihologie, predă la Universitatea din Toronto, susținând totodată conferințe publice cu o audiență remarcabilă.

Este apreciat nu doar pentru criticile sale cultural-politice – cum ar fi obiecțiile la adresa „corectitudinii politice“ -, dar și pentru deschiderea sa către religie, filosofie, literatură și studii politice.

În calitate de psiholog clinician, Peterson lucrează cu clienți afectați de depresie, anxietate sau schizofrenie, fiind și consilier al unor manageri de top din firme din domeniul juridic.

A fost consultant la Secretariatul General al ONU și a mai predat la Harvard.

A scris mai bine de o sută de articole științifice pe teme diverse (de la terapia dependențelor la psihologia personalității) și este autorul unui revoluționar tom dedicat psihologiei religiei.

Mai multe detalii, pot fi găsite pe conturile autorului de pe Facebook și YouTube, dar și pe site-ul său personal, www.jordanbpeterson.com.


Cărţi de Jordan B. Peterson


12 Reguli de viață

Un antidot la haosul din jurul nostru

Autor(i): Jordan B. Peterson
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 424 (15x23 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Într-o lume în care structura familiei este în colaps, educația este adesea impregnată de ideologie, iar societatea politică a ajuns să fie periculos de polarizată, cele „12 Reguli de viață“ oferă un antidot: redescoperirea vechilor adevăruri și valori, care ne pot ajuta, în plină epocă relativistă, să ducem o viață mai bună, mai luminoasă, mai chibzuită.