0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Nancy Bardacke

Cărţi de Nancy Bardacke

Nancy Bardacke

În toată această perioadă de lucru ca moaşă, Nancy a asistat la naşteri care au avut loc la domiciliu, în centre de naştere şi în spitale.

De asemenea, Nancy este o veche practicantă a meditaţiei, care şi-a început educaţia şi formarea profesională în cadrul Programului de Reducere a Stresului prin Practica Mindfulness (MBSR), cu Jon Kabat-Zinn, Ph.D., în anul 1994.

După ce a predat cursul MBSR timp de câţiva de ani, Nancy a început să adapteze acest program la nevoile femeilor gravide şi ale partenerilor lor, creând astfel programul MBCP. Începând din anul 1998 şi până în prezent, de programul MBCP au beneficiat peste 1 000 de viitori părinţi.

Pe lângă faptul că este coordonatoarea programului MBCP în cadrul Centrului Osher pentru Medicina Integrativă al Centrului Medical de pe lângă University of California, San Francisco, Nancy conduce ateliere de practică mindfulness atât pentru viitorii părinţi, cât şi pentru furnizorii de servicii medicale, precum şi cursuri de formare pentru instructori MBCP în Statele Unite şi peste hotare.


Cărţi de Nancy Bardacke


Mindfulness: Naşterea conştientă

Mindfulness: Naşterea conştientă. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Antrenarea minţii, corpului şi inimii înainte şi după naştere

Autor(i): Nancy Bardacke
Editura: Herald
Colecţia: Mindfulness
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 560 (13x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

patruzeci de ani şi profesoară de mindfulness, oferă în acest volum un program inovator, bazat pe cercetări de ultimă oră în domeniul neuroştiinţelor, al medicinei integrative şi pe tehnicile atenţiei conştiente, pentru a vă ajuta să păstraţi o stare de spirit senină şi să vă menţineţi calmul în această perioadă plină de provocări.