0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Nancy Bardacke

Cărţi de Nancy Bardacke

Nancy Bardacke

În toată această perioadă de lucru ca moașă, Nancy a asistat la nașteri care au avut loc la domiciliu, în centre de naștere și în spitale.

De asemenea, Nancy este o veche practicantă a meditației, care și-a început educația și formarea profesională în cadrul Programului de Reducere a Stresului prin Practica Mindfulness (MBSR), cu Jon Kabat-Zinn, Ph.D., în anul 1994.

După ce a predat cursul MBSR timp de câțiva de ani, Nancy a început să adapteze acest program la nevoile femeilor gravide și ale partenerilor lor, creând astfel programul MBCP. Începând din anul 1998 și până în prezent, de programul MBCP au beneficiat peste 1 000 de viitori părinți.

Pe lângă faptul că este coordonatoarea programului MBCP în cadrul Centrului Osher pentru Medicina Integrativă al Centrului Medical de pe lângă University of California, San Francisco, Nancy conduce ateliere de practică mindfulness atât pentru viitorii părinți, cât și pentru furnizorii de servicii medicale, precum și cursuri de formare pentru instructori MBCP în Statele Unite și peste hotare.


Cărţi de Nancy Bardacke


Mindfulness: Nașterea conștientă

Mindfulness: Nașterea conștientă. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Antrenarea minții, corpului și inimii înainte și după naștere

Autor(i): Nancy Bardacke
Editura: Herald
Colecţia: Mindfulness
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 560 (13x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

patruzeci de ani și profesoară de mindfulness, oferă în acest volum un program inovator, bazat pe cercetări de ultimă oră în domeniul neuroștiințelor, al medicinei integrative și pe tehnicile atenției conștiente, pentru a vă ajuta să păstrați o stare de spirit senină și să vă mențineți calmul în această perioadă plină de provocări.