0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Bani extra job
Carte

Bani extra job

De la idee la venit în 27 de zile

Autor(i): Chris Guillebeau
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

#SideHustle este un concept care denumește orice tip de ocupație pe care cineva o face pe lângă slujba de bază, în afara programului obișnuit de muncă (în general seara, în weekenduri sau în timpul vacanțelor). Este vorba despre activități sau proiecte independente, dezvoltate din pasiune, care aduc bani extra job.

Pentru unii oameni, gândul de a renunța la slujba lor cu normă întreagă pentru a începe o viață de antreprenor este incitant. Pentru alții, este înspăimântător. La urma urmelor, o slujbă stabilă, care aduce un salariu regulat, este o binecuvântare. Și nu toată lumea are mijloacele sau dorința de a-și asuma riscurile și responsabilitățile muncii pe cont propriu.

Dar ce-ar fi dacă ați putea genera rapid și cu ușurință o sursă suplimentară de venit, fără a renunța la siguranța unei slujbe cu normă întreagă?

Chris Guillebeau vă oferă un ghid pas cu pas, care vă învață cum să câștigați bani extra job în doar 27 de zile. Acest plan detaliat vă arată cum să selectați, să lansați, să rafinați și să faceți bani în plus față de salariu în mai puțin de o lună. Veți învăța cum:

  • să găsiți, să împrumutați și „să furați“ pentru a construi un arsenal de idei nemaipomenite, cu care să faceți bani extra job (ziua 3);
  • să aplicați logica „Tinder pentru bani extra job“, astfel încât să alegeți cea mai bună idee, în orice moment (ziua 6);
  • să învățați, să strângeți sau să creați tot ce aveți nevoie pentru lansare, apoi să implementați o modalitate reală de plată (zilele 13 și 14);
  • să faceți bani activându-vă spiritul de cercetaș (ziua 18);
  • să stăpâniți arta promoțiilor, reducerilor și ofertelor speciale (ziua 21);

Spre deosebire de un job part-time, tu hotărăști cât vrei să muncești și să câștigi. Câteva exemple de activități care îți pot aduce bani extra job: vânzarea de haine sau dulciuri homemade, predarea de cursuri online, servicii de transport sau livrare, dogsitting, fotografie, scriere texte, crearea și vânzarea de obiecte handmade, menaj, grădinărit etc.

Hobby-urile te costă bani, însă activitățile de tip Side Hustle îți aduc bani, extra job. Dacă vrei să începi să fii independent financiar și să te bucuri și mai mult de pasiunile tale și de libertate în viață, această carte te poate ajuta să faci primii pași cruciali.

Jessica Herrin, CEO și fondator Stella and Dot

Chris Guillebeau a revenit cu o carte nouă, care vă va învăța nu doar cum să câștigați mai mult, ci, în ultimă instanță, cum să trăiți mai bine. Spune că putem beneficia toți de pe urma unei activități de tip Side Hustle, de care să ne ocupăm pe lângă slujba noastră obișnuită, și ne arată cum să facem lucrurile să devină realitate. De fapt, dacă urmezi îndrumările lui Chris, îți poți înființa propria afacere în doar cinci săptămâni. Ce te oprește?