0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Împlineşte-ţi visurile... disciplinat!
Carte

Împlineşte-ţi visurile... disciplinat!

Împlineşte-ţi visurile... disciplinat!. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Un sistem testat pentru a-ţi dezvolta creativitatea

Autor(i): Josh Linkner
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pe măsură ce economiile şi pieţele mondiale continuă să se schimbe, companiile sunt nevoite în mod constant să facă reduceri de costuri, să-şi automatizeze procesele de producţie sau să gestioneze mai bine riscurile.

Deşi sunt nişte elemente importante pentru succesul în afaceri, nu putem trece cu vederea forţa care ne poate duce la prosperitate, motivul pentru care fiecare companie există înainte de toate, sursa împlinirii atât în business, cât şi pe plan personal: creativitatea.

Cu ajutorul poveştilor ilustrative, al exemplelor din lumea reală şi al exerciţiilor amuzante şi practice, Linkner le arată liderilor şi creatorilor de echipe cum să devină imediat mult mai eficienţi în descoperirea noilor căi către soluţii mai profitabile.

Lucrarea, foarte flexibilă, demonstrează clar modul în care poate fi folosită creativitatea în aproape orice domeniu; chiar şi cele mai birocrate corporaţii îşi pot cultiva astfel creativitatea, devenind mult mai competitive în piaţa din ziua de azi, caracterizată de o continuă schimbare.

Aprecieri la adresa cărţii „Împlineşte-ţi visurile… disciplinat“

Pe pieţele din ziua de azi, extrem de competitive, cea mai importantă resursă de care dispune orice companie este gândirea creativă a oamenilor săi. În lucrarea de faţă, Josh Linkner trasează o hartă care va ajuta fiecare persoană, echipă şi companie să ajungă la un nivel mai mare de creativitate. Este o călătorie la capătul căreia vei găsi idei mai bune şi vei avea o gândire mult mai revoluţionară – iar cei care o vor parcurge pe toată se vor simţi foarte bine.

Bill Ford, preşedinte executiv, Ford Motor Company

O hartă a drumului către ideile noi şi revoluţionare, care îi va ajuta pe liderii de companii, indiferent de nivelul ierarhic, să îşi declanşeze creativitatea astfel încât să ajungă la potenţialul maxim. Această carte importantă este obligatoriu de citit dacă vrem să facem faţă în noua eră a afacerilor şi a vieţii.

Charlene Li, fondator, Altimiter Group, autoare a lucrărilor „Groundswell“ şi „Open Leadership“

La Zappos, una dintre principalele valori pe care le-am îmbrăţişat este să dai dovadă de spirit de aventură, să fii creativ şi deschis la minte. Lucrarea de faţă te poate ajuta să ajungi la potenţialul tău creativ maxim.

Tony Hsieh, CEO, Zappos.com, autorul cărţii „Cum să livrezi fericire“ - Calea către profituri, pasiune şi scop

Josh Linkner este un lider de companie excepţional, care a înfiinţat o firmă de succes, dar şi o cultură organizaţională care încurajează angajaţii să îşi atingă potenţialul maxim.

Jennifer M. Granholm, guvernatorul statutul Michigan

Există o mulţime de oameni de afaceri care au de învăţat de la muzicienii de jazz. Zilele în care te conduceai după rezultate au dispărut demult – acum victorios iese cel care improvizează. Dacă nu vei domina piaţa, aceasta va ajunge să te domine ea, mai devreme sau mai târziu – şi nu va fi foarte plăcut. Lucrarea de faţă te ajută să eviţi aceste capcane şi îţi oferă o abordare sistematică pentru a deveni câştigătorul care improvizează.

Keith McFarland, autorul lucrărilor „The Breakthrough Company“ şi „Bounce“

Se spune adesea că există visători şi cei care acţionează la modul propriu. Nimeni până acum nu a mai prezentat atât de clar drumul dintre „a visa“ şi „a face“ aşa cum a făcut-o Josh Linker în „Împlineşte-ţi visurile… disciplinat“. O lectură obligatorie pentru inovatorii şi creatorii care trec de partea de execuţie şi fac astfel încât visurile să devină realitate.

Dan Gilbert, preşedinte şi fondator al Quicken Loans şi proprietar majoritar al companiei Cleveland Cavaliers

Creativitatea alimentează motorul dezvoltării care duce la rezultate. „Împlineşte-ţi visurile… disciplinat“ ne oferă sfaturi practice şi o hartă inspiraţională a drumului, pentru a trece de la îmbunătăţirile treptate la progresele radicale. Josh Linkner a studiat cu succes unele dintre cele mai creative companii din lume şi ne-a arătat cum să procedăm.

Jeff DeGraff, profesor la Ross School of Business, Universitatea din Michigan

Inovaţia la locul de muncă este factorul care permite companiilor să exceleze şi să depăşească aşteptările clienţilor. În această carte obligatoriu de citit, Josh Linkner ne oferă sfaturi concrete pentru o creativitate din ce în ce mai mare în orice companie, astfel încât să se poată dezvolta şi să aibă succes pe piaţa extrem de competitivă din ziua de azi. „Împlineşte-ţi visurile… disciplinat“ ne prezintă modalităţi amuzante şi încântătoare prin care atât echipele, cât şi persoanele de la fiecare nivel organizaţional să fie motivate. O recomand călduros!

Curt Avallone, director de marketing, Sears

Toate acele zile pe care le-am petrecut visând îmi pot fi acum utile. „Împlineşte-ţi visurile… disciplinat“ te ajută să îţi exprimi creativitatea. Merită citită!

Keith Crain, preşedinte şi CEO, Crain Communications

În lucrarea de faţă, Josh Linkner ne oferă un ghid pentru încurajarea şi protejarea creativităţii – unul dintre puţinele avantaje din mediul extrem de competitiv al pieţei. O recomand călduros liderilor şi consilierilor din orice companie care vrea să se dezvolte.

Victor E. Parker, managing director, Spectrum Equity Investors