0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Principiul progresului
Carte

Principiul progresului

Principiul progresului. Editura Publica
Cumpăr

Cum să folosiți micile victorii pentru a stimula bucuria, implicarea și creativitatea la locul de muncă

Autor(i): Teresa M. Amabile, Steven Kramer
Editura: Publica
Pagini: 344 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

Înțelepciunea convențională de management ignoră aproape total psihologia angajaților. Am intervievat sute de manageri din întreaga lume, de la directori generali la lideri de proiect, întrebându-i ce îi motivează pe angajați, și am făcut o descoperire înspăimântătoare: 95 la sută dintre acești lideri aveau o părere fundamental greșită despre cea mai importantă sursă de motivație.

Studiul realizat de noi în interiorul companiilor a dezvăluit că modul cel mai bun de a motiva oamenii, zi de zi, este să le facilitezi progresul – chiar și prin mici victorii. Însă managerii din cercetarea noastră au poziționat „susținerea progresului“ pe ultimul loc între factorii de motivare la locul de muncă.

În această carte vă vom împărtăși surprinzătoarele descoperiri pe care le-am făcut și vom evidenția calea corectă pe care ar trebui să meargă orice lider care dorește să obțină beneficii maxime atât pentru angajați, cât și pentru companie.

Teresa Amabile & Steven Kramer

Teresa Amabile și Steven Kramer fac o radiografie a ceea ce înseamnă viața profesională interioară și ce anume ne face să ne simțim productivi. Odată cu această carte, am adăugat în seria valorilor noastre de peste 50 de ani una nouă, pe care am aplicat-o imediat: aprecierea pentru ceilalți.

Echipa LeasePlan

Această carte este una dintre cele mai bune cărți de afaceri pe care le-am citit în ultimii ani.

Daniel Pink

O lectură obligatorie pentru toți cei care își doresc să devină niște lideri mai buni.

LeaderLab

Teresa Amabile și Steven Kramer fac o treabă excelentă în a ne reaminti că oamenii sunt cei care stau la baza unei organizații de succes.

Nita Clarke, People Management Magazine

Am scris cartea pentru liderii, actuali și aspiranți, care sunt curioși să afle mai multe despre viața profesională interioară și despre ce pot face, în fiecare zi, pentru a susține genul de viață profesională interioară care produce rezultate extraordinare – una caracterizată de bucurie, implicare profundă în muncă și creativitate.

Teresa Amabile