0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Principiul progresului
Carte

Principiul progresului

Principiul progresului. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să folosiţi micile victorii pentru a stimula bucuria, implicarea şi creativitatea la locul de muncă

Autor(i): Teresa M. Amabile, Steven Kramer
Editura: Publica
Pagini: 344 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Înţelepciunea convenţională de management ignoră aproape total psihologia angajaţilor. Am intervievat sute de manageri din întreaga lume, de la directori generali la lideri de proiect, întrebându-i ce îi motivează pe angajaţi, şi am făcut o descoperire înspăimântătoare: 95 la sută dintre aceşti lideri aveau o părere fundamental greşită despre cea mai importantă sursă de motivaţie.

Studiul realizat de noi în interiorul companiilor a dezvăluit că modul cel mai bun de a motiva oamenii, zi de zi, este să le facilitezi progresul – chiar şi prin mici victorii. Însă managerii din cercetarea noastră au poziţionat „susţinerea progresului“ pe ultimul loc între factorii de motivare la locul de muncă.

În această carte vă vom împărtăşi surprinzătoarele descoperiri pe care le-am făcut şi vom evidenţia calea corectă pe care ar trebui să meargă orice lider care doreşte să obţină beneficii maxime atât pentru angajaţi, cât şi pentru companie.

Teresa Amabile & Steven Kramer

Teresa Amabile şi Steven Kramer fac o radiografie a ceea ce înseamnă viaţa profesională interioară şi ce anume ne face să ne simţim productivi. Odată cu această carte, am adăugat în seria valorilor noastre de peste 50 de ani una nouă, pe care am aplicat-o imediat: aprecierea pentru ceilalţi.

Echipa LeasePlan

Această carte este una dintre cele mai bune cărţi de afaceri pe care le-am citit în ultimii ani.

Daniel Pink

O lectură obligatorie pentru toţi cei care îşi doresc să devină nişte lideri mai buni.

LeaderLab

Teresa Amabile şi Steven Kramer fac o treabă excelentă în a ne reaminti că oamenii sunt cei care stau la baza unei organizaţii de succes.

Nita Clarke, People Management Magazine

Am scris cartea pentru liderii, actuali şi aspiranţi, care sunt curioşi să afle mai multe despre viaţa profesională interioară şi despre ce pot face, în fiecare zi, pentru a susţine genul de viaţă profesională interioară care produce rezultate extraordinare – una caracterizată de bucurie, implicare profundă în muncă şi creativitate.

Teresa Amabile