0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Influenţă invizibilă
Carte

Influenţă invizibilă

Influenţă invizibilă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Forţele ascunse care modelează comportamentul

Autor(i): Jonah Berger
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 280 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În această carte fascinantă şi inovatoare, autorul bestsellerului „Contagios“ explorează aspectele subtile şi ascunse – de la produsele pe care le cumpărăm, până la cariera pe care o alegem – care ne influenţează comportamentul.

Dacă sunteţi ca restul oamenilor, aveţi impresia că alegerile pe care le faceţi şi comportamentul pe care îl aveţi sunt la libera voastră alegere. Purtaţi o anumită haină pentru că vă place cum arată pe voi. Alegeţi o anumită carieră pentru că vi se pare interesantă. Este atât de evident că alegerile ne sunt influenţate de preferinţele personale, că nici nu are rost să mai discutăm despre asta, nu? Nimic mai greşit.

Fără să ne dăm seama, oamenii din jurul nostru influenţează foarte mult lucrurile pe care le facem. În acest caz, se nasc următoarele întrebări:

  • Când îi imităm pe alţii şi când evităm să facem ce fac ei?
  • Când ne motivează colegii să muncim mai mult şi când ne determină să renunţăm?
  • Şi ce influenţă au toate aceste lucruri asupra fericirii, sănătăţii şi succesului atât acasă, cât şi la serviciu?

Fie că vreţi să-i influenţaţi pe alţii, să luaţi decizii mai înţelepte sau să înţelegeţi mai bine misterele comportamentului uman, această carte vă va arăta cum să faceţi acest lucru. Niciodată nu veţi mai privi cu aceiaşi ochi comportamentul propriu sau pe al celor din jur.

Jonah Berger dă la o parte vălul de invizibilitate de pe puternicele surse de influenţă şi rezolvă misterele fascinante ale comportamentului uman.

Robert Cialdini, autorul cărţii „Influence“

Dacă vreţi să aflaţi ce anume vă influenţează cu adevărat comportamentul, citiţi Influenţă invizibilă, o carte plină de cercetări amănunţite, poveşti memorabile şi observaţii pătrunzătoare, care vă va deschide ochii.

William Ury, autorul cărţii „Getting to Yes with Yourself“

Întocmai cum a făcut şi cu „Contagios“, Jonah Berger ne conduce dincolo de aparenţe, iar rezultatele sunt fascinante. „Influenţă invizibilă“ este o carte care are capacitatea de a ne transforma felul în care ne vedem pe noi înşine şi locul pe care îl avem în lume.