0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Influență invizibilă
Carte

Influență invizibilă

Influență invizibilă. Editura Publica
Cumpăr

Forțele ascunse care modelează comportamentul

Autor(i): Jonah Berger
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 280 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În această carte fascinantă și inovatoare, autorul bestsellerului „Contagios“ explorează aspectele subtile și ascunse – de la produsele pe care le cumpărăm, până la cariera pe care o alegem – care ne influențează comportamentul.

Dacă sunteți ca restul oamenilor, aveți impresia că alegerile pe care le faceți și comportamentul pe care îl aveți sunt la libera voastră alegere. Purtați o anumită haină pentru că vă place cum arată pe voi. Alegeți o anumită carieră pentru că vi se pare interesantă. Este atât de evident că alegerile ne sunt influențate de preferințele personale, că nici nu are rost să mai discutăm despre asta, nu? Nimic mai greșit.

Fără să ne dăm seama, oamenii din jurul nostru influențează foarte mult lucrurile pe care le facem. În acest caz, se nasc următoarele întrebări:

  • Când îi imităm pe alții și când evităm să facem ce fac ei?
  • Când ne motivează colegii să muncim mai mult și când ne determină să renunțăm?
  • Și ce influență au toate aceste lucruri asupra fericirii, sănătății și succesului atât acasă, cât și la serviciu?

Fie că vreți să-i influențați pe alții, să luați decizii mai înțelepte sau să înțelegeți mai bine misterele comportamentului uman, această carte vă va arăta cum să faceți acest lucru. Niciodată nu veți mai privi cu aceiași ochi comportamentul propriu sau pe al celor din jur.

Jonah Berger dă la o parte vălul de invizibilitate de pe puternicele surse de influență și rezolvă misterele fascinante ale comportamentului uman.

Robert Cialdini, autorul cărții „Influence“

Dacă vreți să aflați ce anume vă influențează cu adevărat comportamentul, citiți Influență invizibilă, o carte plină de cercetări amănunțite, povești memorabile și observații pătrunzătoare, care vă va deschide ochii.

William Ury, autorul cărții „Getting to Yes with Yourself“

Întocmai cum a făcut și cu „Contagios“, Jonah Berger ne conduce dincolo de aparențe, iar rezultatele sunt fascinante. „Influență invizibilă“ este o carte care are capacitatea de a ne transforma felul în care ne vedem pe noi înșine și locul pe care îl avem în lume.