0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Popular
Carte

Popular

Autor(i): Dr. Mitch Prinstein,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 288 (14x21 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de față examinează motivele pentru care popularitatea joacă un rol atât de important în dezvoltarea noastră, influențându-ne fericirea și succesul pe termen lung.

În multe aspecte ale vieții, aceste vechi dinamici ale copilăriei și adolescenței continuă să se manifeste în fiecare întâlnire de afaceri, în reuniunile sociale, în relațiile personale și chiar în felul în care ne creștem copiii.

Popularitatea ne afectează până și ADN-ul, sănătatea și mortalitatea în moduri fascinante, la care nu ne-am gândit până acum. Cercetările sugerează că gradul de popularitate de care ne-am bucurat în primii ani de viață prezice, mai mult decât inteligența din copilărie, cât de fericiți și prosperi vom fi la maturitate.

Însă oamenii populari în modul convențional nu sunt cei care au cel mai mare succes în viață, din simplul motiv că există mai mult decât un singur tip de popularitate – și mulți dintre noi încă tânjesc după cel potrivit.

În copilărie, ne străduim să fim agreabili, ceea ce ne poate aduce beneficii reale nu doar pe terenul de joacă, ci pe tot parcursul vieții.

În schimb, în adolescență iese la iveală o nouă formă de popularitate și, brusc, începem să ne pese de status, putere, influență și notorietate – iar cercetările arată că acest tip de popularitate ne face mai mult rău decât ne închipuim.

Ați fost populari în copilărie? Cu siguranță aveți un răspuns la această întrebare, însă Mitch Prinstein ar vrea să aveți două: statutul este ceva, iar atractivitatea cu totul altceva. Originile ambelor tipuri de popularitate constituie subiectul acestei cărți deosibit de fascinante și extraordinar de bine scrise. Am citit-o din scoarță-n scoarță și am aflat tot atâtea lucruri despre știință pe câte am aflat despre mine însămi.

Se pare că popularitatea înseamnă mai mult decât statut. Această carte nu numai că mi-a captat atenția, ci m-a ajutat și să înțeleg de ce nu am fost cool când eram puști, de ce nu sunt nici acum și de ce nu ar trebui să-mi pese.

Acordăm prea multă importanță popularității? Poate că nu, mai ales dacă suntem în căutarea tipului potrivit de popularitate. În fascinanta carte a lui Mitch Prinstein, veți afla despre beneficiile și capcanele de a fi populari și despre cum să puneți popularitatea la treabă în favoarea voastră, în afaceri și în viața personală.