0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Miniobiceiuri
Carte

Miniobiceiuri

Miniobiceiuri. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Obiceiuri mai mici, rezultate mai mari

Autor(i): Stephen Guise
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 224 (10x17 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un miniobicei este un comportament pozitiv mărunt pe care te forţezi să-l faci în fiecare zi.

Faptul că acesta este, prin natura sa, „prea mărunt pentru a da greş“, îl face o strategie superioară, facilă şi puternică de deprindere a unui obicei. Când vei vedea că evoluezi constant, nu vei avea de ales şi vei începe să ai încredere în tine însuţi.

Bariera din faţa primului pas este atât de uşor de trecut încât chiar şi persoanele deprimate sau „blocate“ pot să aibă succes şi să înceapă să-şi schimbe imediat vieţile. Dacă ai impresia că o flotare pe zi este prea puţin, am o poveste incredibilă pentru tine!

Notă: această carte nu poate fi folosită pentru eliminarea obiceiurilor proaste (deşi unele principii ar putea fi utile pentru a renunţa la anumite obiceiuri).

Miniobiceiurile sunt o strategie pentru deprinderea de obiceiuri sănătoase permanente, precum exerciţiile fizice, scrisul, cititul, gândirea pozitivă, meditaţia, hidratarea, consumul de alimente sănătoase etc.

Poţi să ai succes fără teama, intimidarea şi eşecurile repetate asociate unor strategii precum „găsirea motivaţiei“, hotărârile luate de Anul Nou sau „pur şi simplu fă-o“. Ele nu funcţionează deoarece îţi cer să lupţi împotriva propriului subconştient (o luptă greu de câştigat). Abia când începi să joci după regulile creierului tău şi să iei în serios limitările umane, aşa cum îţi va arăta această carte, vei obţine schimbări de durată.

Am folosit strategia miniobiceiurilor pentru a ajunge în cea mai bună formă fizică, pentru a citi de zece ori mai multe cărţi şi pentru a scrie de patru ori mai multe cuvinte. Şi totul a început când mi-am impus să fac o singură flotare în fiecare zi. Nu-i aşa că e ridicol? Nu chiar, având în vedere ceea ce ne spune ştiinţa despre creier, obiceiuri şi voinţă. Sistemul miniobiceiurilor funcţionează pentru că acesta este felul în care se schimbă creierul nostru.

Am fost încântat de oportunitatea de a împărtăşi cu toată lumea această strategie care schimbă vieţi. Pasiunea pe care am investit-o în miniobiceiuri este reflectată în conţinutul, calitatea şi prezentarea cărţii.

Stephen Guise, autorul cărţii

O minicarte pentru a înţelege cum să schimbăm miniobiceiuri care pot genera maxirezultate. Visul oricărui manager, lider sau întreprinzător. Vestea bună este că, pe măsură ce citeşti aceste rânduri, îţi dai seama că este posibil şi că este pe deplin în puterea fiecăruia dintre noi. Vestea mai puţin bună este că a progresa necesită şi motivaţie dar mai ales voinţă şi acestea trebuie construite. În paşi mici. Dar, aşa cum menţionează şi autorul, un pas mic este infinit mai mult decât nimic.

Leadershipul are nevoie de perseverenţă şi constanţă. Dezvoltarea oamenilor se face în paşi mici, subtili uneori. A înţelege cum să ne stabilim obiective de dezvoltare şi cum să le punem în practică pas cu pas poate fi elementul diferenţiator, cel care ne va aduce succesul în această perioadă dinamică. A fi motivat e important. A avea voinţă este esenţial. Ei bine, aveţi în mână o carte care vă poate ajuta în cultivarea voinţei.

Madi Rădulescu, PCC™, MBA Managing Partner MMM Consulting