0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Vizualizarea creativă (CARTE AUDIO)
Carte

Vizualizarea creativă (CARTE AUDIO)

Vizualizarea creativă (CARTE AUDIO). Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Utilizează puterea imaginaţiei tale pentru a crea ceea ce-ţi doreşti în viaţă

Autor(i): Shakti Gawain
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 44,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cosmin Şofron şi are o durată de 2 ore şi 25 de minute.

Această carte, „Vizualizarea creativă“, de Shakti Gawain, s-a vândut până acum în peste şase milioane de exemplare – mai mult de trei milioane în America de Nord şi cel puţin alte trei milioane în restul lumii, în 35 de ediţii traduse.

ACT şi Politon propune această carte audio, în limba română, cu durata de 5 ore şi 12 minute, în lectura actriţei Gabriela Bobeş

Shakti Gawain a scris „Vizualizarea creativă“ pentru că i s-a părut cea mai bună cale de a împărtăşi şi altora mulţimea de lucruri minunate pe care le-a învăţat şi care i-au adâncit şi extins experienţa şi plăcerea vieţii.

Atenţie! Acest audiobook conţine meditaţii. Nu le ascultaţi/practicaţi în timp ce şofaţi sau manevraţi utilaje sau în timpul oricărei activităţi care necesită atenţie sporită!

„Vizualizarea creativă“ este tehnica folosirii propriei imaginaţii pentru a crea ceea ce vă doriţi în viaţă. Este, de fapt, puterea naturală a imaginaţiei dumneavoastră, energia creativă fundamentală a universului, pe care o folosiţi constant, fie că sunteţi sau nu conştienţi de asta.

Audiobookul caută să vă înveţe cum să vă folosiţi propria imaginaţie creativă naturală într-un mod din ce în ce mai conştient, ca o tehnică prin care să creaţi ceea ce vă doriţi cu adevărat – iubire, împlinire, bucurie, relaţii pline de satisfacţii, o muncă ce vă aduce răsplată, auto-exprimare, sănătate, frumuseţe, prosperitate, pace interioară şi armonie…

Imaginaţia este abilitatea de a crea o idee, o reprezentare mentală sau un sentiment în legătură cu ceva anume. În vizualizarea creativă vă folosiţi de imaginaţie pentru a crea o idee clară sau sentimentul a ceva ce doriţi să se manifeste. Veţi continua să vă concentraţi cu regularitate asupra ideii, sentimentului sau imaginii, oferindu-i energie pozitivă până când devine o realitate obiectivă.

Pentru folosirea vizualizării creative nu este necesar să credeţi în vreo idee metafizică sau spirituală, cu toate că trebuie să fiţi dispuşi să consideraţi posibile anumite concepte. Nu este necesar să aveţi credinţă în altă putere în afara puterii voastre. Lucrurile necesare sunt reprezentate de dorinţa de a vă îmbogăţi cunoştinţele şi experienţa. Şi o minte suficient de deschisă pentru a încerca ceva nou, cu o atitudine pozitivă.

Vizualizarea creativă implică înţelegerea şi alinierea voastră la principiile naturale care guvernează funcţionarea universului, şi învăţarea folosirii acestor principii în modul cel mai conştient şi mai creativ.

Citiţi mai multe informaţii despre cartea audio „Vizualizarea creativă“

Toţi oamenii fac parte dintr-un mare câmp de energie, lucrurile percepute ca fiind solide şi separate, sunt în realitate doar diverse forme ale energiei esenţiale ale omului. Energia vibrează la diferite grade de viteză, şi, prin urmare, are calităţi diferite (de la cea mai fină la cea mai densă). Gândul este o formă de energie uşor de schimbat. Materia este energie relativ densă, compactă, mai greu de mişcat şi de schimbat.

Energia de o anumită calitate sau vibraţie tinde să atragă energie de o calitate şi o vibraţie similare.

Când învăţaţi pentru prima dată să folosiţi vizualizarea creativă, este important să vă relaxaţi profund. Atunci când corpul şi mintea sunt profund relaxate, tiparul undelor cerebrale chiar se schimbă şi devine mai lent. Acest nivel mai profund şi mai lent este cunoscut ca nivelul alfa.

Ce anume înseamnă termenul „a vizualiza“? Unii oameni se îngrijorează pentru că nu „văd“ efectiv o reprezentare sau o imagine mentală atunci când închid ochii şi încearcă să vizualizeze. Nu rămâneţi blocaţi asupra termenului „a vizualiza“. Nu este deloc necesar să aveţi o imagine mentală. Unii oameni spun că văd imagini foarte clare, exacte, atunci când închid ochii şi îşi imaginează ceva. Alţii nu „văd“ cu adevărat ceva; percep sau simt, sau doar se „gândesc“ într-un fel la acel ceva.

Cele patru etape de bază pentru o vizualizare creativă eficientă:

  • Stabiliţi-vă obiectivul;
  • Creaţi-vă o idee sau o imagine clară;
  • Concentraţi-vă asupra ei;
  • Conferiţi-i energie pozitivă.
Nu vă temeţi de faptul că puterea vizualizării creative ar putea fi folosită în scopuri dăunătoare.

Vizualizarea creativă este un mijloc de deblocare sau de înlăturare a barierelor pe care vi le-aţi creat în calea cursului natural armonios, abundent şi iubitor al universului. Este cu adevărat eficace doar atunci când este utilizată în concordanţă cu cele mai înalte obiective şi scopuri ale voastre, pentru binele suprem al tuturor fiinţelor.

Unul dintre cele mai importante elemente ale vizualizării este reprezentat de „afirmaţii“. A afirma înseamnă „a manifesta ferm“ ceea ce vă imaginaţi. Practica de a rosti afirmaţii vă permite să începeţi să înlocuiţi unele dintre „sporovăielile“ învechite, perimate sau negativiste ale minţii cu idei şi concepte mai pozitive. Este o tehnică puternică, una care poate transforma într-un timp scurt multe dintre atitudinile şi aşteptările cu privire la viaţa dumneavoastră, şi de a vă ajuta astfel să schimbaţi ceea ce creaţi pentru propria persoană.

Vizualizarea creativă este un instrument care poate fi utilizat inclusiv pentru propria creştere spirituală. Puteţi folosi vizualizarea creativă pentru a vă imagina ca fiind o persoană mai relaxată, mai deschisă, care se lasă purtată de val, trăind momentul prezent şi conectată mereu cu esenţa sa interioară.

Cele trei elemente dinlăuntrul dumneavoastră care determină cât succes va avea vizualizarea creativă pentru propria persoană în orice situaţie, sunt reprezentate de: dorinţă, credinţă şi acceptare.

Printre cei mai importanţi paşi pentru a face ca vizualizarea creativă să funcţioneze eficient şi cu succes este să aveţi sentimentul că sunteţi conectaţi la sursa voastră spirituală interioară. Sursa dumneavoastră spirituală este rezerva de dragoste, înţelepciune şi energie infinite din univers. Sursa poate însemna Dumnezeu, o zeiţă, inteligenţa universală, Marele spirit, Puterea superioară, ori adevărata voastră esenţă. În orice fel aţi conceptualiza-o, ea poate fi găsită în clipa aceasta în fiecare persoană, în străfundurile fiinţei dumneavoastră.