0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Creșterea copiilor
 4. Pe locuri, fiți gata... Respirați!
Carte

Pe locuri, fiți gata... Respirați!

Coperta cărții: Pe locuri, fiți gata... Respirați! – Practicați mindfulness alături de copiii voștri pentru diminuarea crizelor emoționale și o familie mai liniștită de la editura Herald.
Cartea: Pe locuri, fiți gata... Respirați! – Practicați mindfulness alături de copiii voștri pentru diminuarea crizelor emoționale și o familie mai liniștită
Autor: Dr. Carla Naumburg,
Editura: Herald
Cumpăr

Practicați mindfulness alături de copiii voștri pentru diminuarea crizelor emoționale și o familie mai liniștită

Autor(i): Dr. Carla Naumburg,
Editura: Herald
Colecţia: Mindfulness
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 240 (13x20 cm)
ISBN:9789731117003
Preţ: 31,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Problema nu este că gândim, ci că cei mai mulți dintre noi au tendința de a lua în serios orice gând care le trece prin cap, indiferent de calitatea, justețea, relevanța sau utilitatea sa. Ne pierdem cu ușurință în hățișul ideilor care ne trec prin minte și alocăm exagerat de mult timp și energie pentru a le cerceta, a le înțelege, a le deconstrui, a le depăși sau a le învinge.

Se întâmplă foarte rar ca acest proces să ne aducă un plus de luciditate; cel mai adesea ne adâncește în galeriile întortocheate ale creierului nostru și ne îndepărtează de experiența noastră reală, adică de singurul loc din care putem realmente schimba ceva în viețile noastre.

Adevărul este că gândurile sunt doar gânduri (ele nu sunt totuna cu realitatea) și că ne influențează realitatea numai dacă noi le permitem să o facă.

Carla Naumburg

Reglarea emoțiilor, sau capacitatea de a nu te manifesta imediat după cum îți dictează orice emoție pe care o simți, reprezintă una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă copiii.

Când aceștia nu își pot controla emoțiile, au tendința de a țipa, de a arunca cu obiecte, de a lovi, de a mușca sau de a adopta alte comportamente problematice. Le poate fi greu să se liniștească. […] Deși până la un punct problemele de gestionare a emoțiilor puternice fac parte din procesul normal de creștere (nimeni nu se așteaptă ca un prunc să aibă răbdare până la ora mesei dacă îi este foame), există modalități de a interacționa cu copiii noștri și de a le răspunde, astfel încât să-i ajutăm să evite o criză de furie sau măcar să se liniștească cât mai rapid după un astfel de episod.

Carla Naumburg

Plină de strategii înțelepte, jucăușe și eficiente… dacă fiecare părinte ar citi această carte, am avea multe familii fericite.

Elisha Goldstein, Ph. D - Co-fondator al Center for Mindful Living și autor al cărții „Uncovering Happiness“

Această carte reprezintă o introducere excelentă în mindfulness și oferă o bogăție de practici eficiente pe care părinții le pot face cu copiii lor.

Carla ne arată cum să îi ajutăm să fie atenți, să-și gestioneze emoțiile, să-și dezvolte empatia și, la nivel ultim, să se înțeleagă pe ei înșiși.

Stilul ei este onest, accesibil și amuzant – o carte care vine ca o binecuvântare pentru părinți (și pentru copiii lor)!

Sarah Rudell Beach - Instructor mindfulness, director executiv al Brilliant Mindfulness și creatoarea website-ului leftbrainbuddha.com

Carla Naumburg este mereu autentică – cu înțelepciune, umor, modestie și compasiune profundă. În „Pe locuri, fiți gata… Respirați!“ oferă părinților și copiilor instrumente practice pentru a fi mai conștienți, începând de-acum!

Deborah Sosin - Autor al cărții „Charlotte and the Quiet Place“

„Pe locuri, fiți gata… Respirați!“ este ceea ce promite, oferind părinților practici simple și ușor de aplicat pentru a aduce prezența conștientă în haosul dulce al vieții de familie. Stilul este direct și captivant, cu doze sănătoase de umor și compasiune de care au nevoie toți părinții.

Amy Saltzman - Autoarea cărții „A Still Quiet Place“

Clară, profundă și amuzantă. Această carte minunată și onestă ne oferă calea de a aduce familiei noastre miracolul mindfulness-ului.

Carla a scris acest ghid comprehensiv pentru toți părinții care se întreabă cum să-și familiarizeze copiii cu această practică. Voi recomanda această carte mult timp de acum încolo! Carla oferă atât de multe modalități simple și diverse pentru a avea o familie mai liniștită. În plus, ea este cel mai elocvent și realist scriitor pe tema mindfulness-ului pe care l-am citit vreodată (și am citit numeroși autori). O carte care ți-ar putea schimba viața!

Hunter Clarke-Fields - Fondator al centrului Hunter Yoga

Cuprinsul cărţii: „Pe locuri, fiți gata... Respirați!“

 • Introducere
 • Cum să dobândiți o stare deplin conștientă a minții
 • Beneficiile mindfulness-ului pentru copilul vostru
 • Totul începe cu voi
 • Cum să împărtășiți bucuriile mindfulness-ului cu copilul vostru
 • În copilul vostru există un maestru zen. Ajutați-l să îl descopere
 • Cum să faceți loc pentru mindfulness în viața voastră și a copilului vostru
 • Cum să-i vorbiți copilului vostru despre mindfulness
 • Cutia voastră cu jucării mindfulness
 • Mulțumiri
 • Resurse
 • Bibliografie
 • Părinți care au contribuit