0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Atracţia succesului
Carte

Atracţia succesului

Atracţia succesului. Editura
CumpărDetalii carte

Manifestă viaţa pe care ţi-o doreşti prin schimbarea vibraţiei personale

Autor(i): Anca Ciobotaru
Editura: Vidia
Colecţia: Dezvoltare umană NLP
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Trebuie să ai curaj ca să guşti binecuvântările vieţii. Pentru că atunci când ceri, ţi se dă. Ai nevoie de o minte pregătită să experimenteze cele mai înalte viziuni şi un suflet deschis să se simtă bogat.

Fericirea înseamnă curajul de a-ţi urma calea

Fiecare călătorie prin viaţă este diferită. Abia când înţelegi asta poţi să-ţi descoperi cu adevărat lumina şi frumuseţea interioară. Când îţi dai voie să experimentezi ce îţi doreşti, le permiţi şi celorlalţi să-şi aleagă propriile experienţe.

Cred că există în interiorul nostru o hartă cu toate drumurile pe care sufletul tinde să meargă.

Şi mai cred că există şi potenţialul de a reconfigura această hartă. Prin gândurile cu care ne hrănim zi de zi, prin convingerile pe care ni le construim despre noi înşine şi prin alegerile pe care le facem.

Când înţelegi acest lucru, realizezi că poţi crea ce îţi doreşti şi îţi asumi responsabilitatea pentru evoluţia ta. Te relaxezi ştiind că experienţele tale pot fi diferite de aşteptările sau viziunea celor din jur. Că eşti pe drumul tău.

Este posibil să fi fost învăţat că trebuie să urmezi o anumită cale ca să fii fericit. Să ţi se fi spus toată viaţa că trebuie să fii în rând cu lumea. Este posibil ca tu să fi crezut asta, chiar dacă simţeai disconfort. Presiunea de a urma calea pe care ceilalţi se aşteaptă să o urmezi poate să te abată de la adevăratele tale nevoi. Tu eşti cel care îşi configurează şi reconfigurează traseul, având mereu în vedere binele tău cel mai înalt: sănătatea emoţională şi fericirea. Ele sunt sursa tuturor lucrurilor bune din viaţa ta şi a tuturor realizărilor de care eşti tu capabil.

Când tu îţi oferi libertatea să-ţi împlineşti aceste două valori, devii cu adevărat o sursă de inspiraţie şi motivaţie pentru cei din jur.

Când înţelegi că nu există reguli pentru a fi pe propriul drum, intri în contact cu cea mai puternică resursă de care dispui: încrederea în tine însuţi şi în alegerile tale.

De ce „Atracţia Succesului“?

Pentru că succesul este o atitudine mentală. O stare de spirit care înfloreşte atunci când îţi simţi întreaga fiinţă saturată cu fericire. Un om care se bucură de succes şi împlinire interioară emană charismă, căldură şi frumuseţe. Atrage prin energia pe care o hrăneşte în interiorul lui şi prin disponibilitatea de a lucra constant cu propriile resurse. Pentru că adevăratul succes înseamnă mai mult decât obiective atinse, locuri vizitate, bani câştigaţi sau renume. Înseamnă o viaţă trăită în acord cu propriile adevăruri, aliniat la cea mai puternică şi bogată energie care există: viaţa.