0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Tu, copilul tău și școala
Carte

Tu, copilul tău și școala

Tu, copilul tău și școala. Editura Publica
Cumpăr
Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 328 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În toată lumea, părinții sunt foarte preocupați de educația copiilor, mai ales acum, când educația a devenit un câmp minat al politicii și al controverselor.

Unul dintre cei mai influenți pedagogi din lume, Robinson a purtat nenumărate conversații cu părinții despre dilemele cu care se confruntă aceștia.

Demontând multe mituri și abordând opțiuni și controverse cruciale în privința școlarizării, „Tu, copilul tău și școala“ este o carte esențială pentru părinții care vor să învețe despre tipul de educație de care copiii lor au cu adevărat nevoie și despre ce pot face ei pentru a se asigura că o primesc.

Dacă îți faci griji despre ce se va întâmpla cu copiii tăi în școală, Sir Ken Robinson este aici să te ajute. Acesta este un ghid realist și cât se poate de practic pentru a evita stilul parental de tip elicopter, jucând în același timp un rol activ în educația copiilor tăi – și, în ultimă instanță, în ceea ce privește fericirea și succesul lor.

La ce ar trebui să te uiți ca părinte când vine vorba despre educația copiilor tăi?

Cum poți spune dacă școala în care învață este potrivită pentru ei și ce poți face dacă nu este așa?

Mulți părinți sunt îngrijorați de stresul testelor și temelor, de reducerile programelor, de creșterea numărului medicamentelor „de studiu“, de riscurile de agresiune socială la școală și în mediul online, de costurile facultăților.

În această carte nouă și importantă, Robinson oferă principii clare și sfaturi practice despre felul în care să-ți susții copilul de la grădiniță până în clasa a XII-a, în cadrul sistemului educațional sau în afara lui.