0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Fericire și leadership
Carte

Fericire și leadership

Ghid de inițiere

Autor(i): Louise Leroux
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 248 (16x23 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Sunteți cu adevărat fericiți?

Vă folosiți din plin potențialul în viața de zi cu zi?

Simțiți că trăiți cu adevărat?

În această carte, Louise Leroux vorbește despre o serie de strategii pe care să le aplicați în viața de zi cu zi pentru a fi fericiți și împliniți. De asemenea, autoarea mai vorbește despre cât de importante sunt emoțiile și bucuria de a trăi pentru a avea experiențe plăcute și interesante atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Printr-o abordare holistică, ea propune câteva etape prin care să dezvoltăm un leadership autentic. Ne invită să ne descoperim Sinele, esența noastră profundă, vorbind, în același timp, despre provocările pe care le întâlnim atunci când ne conectăm la propria noastră autenticitate.

Autoarea subliniază cât de important este să ne reconectăm la Sinele propriu, la emoțiile cotidiene, să ne dezvoltăm o stare de conștiință deplină, adică abilitatea de a rămâne ancorați în prezent.

Care sunt legăturile dintre fericirea durabilă și leadershipul autentic în viață?

Cum să obținem și să menținem bunăstarea în viața personală și în cea profesională?

Cu ajutorul unui chestionar care se referă la gradele de fericire, Louise Leroux vă invită să deveniți „propriul vostru coach“, pentru a vă regăsi autenticitatea și a savura pe deplin viața.

Propunând o serie de exerciții practice, autoarea vă însoțește pe drumul spre descoperirea fericirii, pentru a vă bucura de o viață împlinită.

Mai mult decât o carte, această lucrare este un ghid practic și util pentru a dezvolta un leadership autentic!