0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Fericirea neobișnuită a oamenilor obișnuiți
Carte

Fericirea neobișnuită a oamenilor obișnuiți

Autor(i): Lucie Mandeville
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 232 (17x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Psihologia pozitivă la îndemâna tuturor: soluții concrete pentru a trăi fiecare zi cu bucurie.

De ce oamenii fericiți sunt mai sănătoși și trăiesc mai mult?

Pentru că sunt răsfățați de moștenirea genetică sau pentru că, pur și simplu, sunt mai norocoși decât ceilalți?

Această carte le oferă cititorilor soluții concrete pentru a trăi fiecare zi cu bucurie și constituie un adevărat remediu împotriva pesimismului.

Autoarea vă arată cum să cultivați „fericirea oamenilor obișnuiți“. Într-un limbaj accesibil, ea abordează curentul revoluționar al psihologiei pozitive care nu este interesată de problemele oamenilor, ci de ceea ce funcționează bine la aceștia.

Fericirea neobișnuită a oamenilor obișnuiți prezintă, cu simplitate și umor, principalele descoperiri din psihologia pozitivă, însoțite de anecdote și de exerciții. Ea vă invită să aduceți magie în viața dumneavoastră, efectuând o serie de acțiuni extrem de simple.

ABC-ul fericirii este acum la îndemâna tuturor, trebuie doar să ne dorim să învățăm din el!

Psihologia pozitivă se ocupă nu numai de numeroasele probleme și disfuncționalități individuale și colective, ci și de momentele fericite din viața omului. Fiind preocupată de ceea ce îl ancorează pe individ în propria viață și în lumea înconjurătoare, ea abordează adesea teme filozofice, legate mai ales de rostul vieții sau de sistemul de credințe și chiar de morală, subliniind importanța implicării depline a omului în viața de zi cu zi.