0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Marketing
  4. Wonderland
Carte

Wonderland

Wonderland. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum a creat jocul lumea modernă

Autor(i): Steven Johnson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 384 (20x14 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Jocul a fost întotdeauna mai important decât realizează cei mai mulţi dintre noi. În această analiză plină de viaţă a forţei jocului şi a delectării, Steven Johnson ne oferă o istorie surprinzătoare a divertismentului popular.

Autorul abordează domenii variate – de la bucătăria medievală şi tavernele antice, până la cazinouri şi malluri – şi identifică ideile inovatoare din orice loc în care oamenii se străduiesc să se amuze pe ei înşişi, dar şi pe alţii.

Naraţiunea lui Johnson este la fel de amuzantă ca şi invenţiile pe care le descrie. De-a lungul acestei călătorii, face nenumărate opriri surprinzătoare, de la concepte simple, la sisteme moderne complexe.

Ne face cunoştinţă cu pitoreştii inovatori ai timpului liber: exploratorii, patronii, showmenii şi artiştii care au schimbat mersul istoriei, inventând articole de lux, instrumente muzicale, mâncăruri exotice, spaţii publice, jocuri video şi spectacole de magie.

Johnson demonstrează că aceste tărâmuri de basm ale divertismentului au făcut mai mult decât să-i distreze pe deţinătorii lor. În plus, acestea au contribuit în mod direct la revoluţiile economice şi sociale care au transformat lumea modernă.

Johnson pledează convingător pentru ideea că oricine doreşte să afle încotro se îndreaptă tehnologia şi curentele sociale ar trebui să acorde maximă atenţie modului în care ne jucăm. Dacă sunteţi în căutarea viitorului, îl veţi găsi oriunde oamenii se amuză la maximum.

Această continuare mult aşteptată a cărţii „Cum am ajuns aici“ explorează inovaţiile revoluţionare pe care le-am făcut în timp ce ne distram.

Cu ajutorul cărţilor elegante despre istoria inovaţiei tehnologice, Steven Johnson a devenit unul dintre cei mai convingători susţinători ai rolului colaborării în procesul de inovaţie. Erudiţia lui Steven Johnson poate fi uluitoare.

The Wall Street Journal

Mintea lui Steven Johnson lucrează în modalităţi uimitoare.

Seattle Post-Intelligencer

Un as al istoriei ideilor.

The Guardian

Steven Johnson este echivalentul lui Darwin în materie de tehnologie. Prin intermediul unor observaţii şi intuiţii fascinante, ne explică originea ideilor.