0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Menire
  4. Descoperă-ţi Elementul
Carte

Descoperă-ţi Elementul

Descoperă-ţi Elementul. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi afli talentele şi pasiunile şi cum să-ţi transformi viaţa

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Descoperă-ţi Elementul“ este o expediţie personală. O expediţie este o căutare. În Europa Medievală, cavalerii plecau în căutare de aventuri ca să atingă un ţel de preţ pentru ei. Expediţiile presupun călătorii, aventuri şi riscuri şi, prin natura lor, rezultatele unei expediţii sunt incerte. Aşa vor fi, cu siguranţă, şi pentru tine.

Expediţia în căutarea Elementului tău este realmente o călătorie pe două căi. Este o călătorie interioară, menită să exploreze ce se află în tine; este o călătorie în afară, menită să exploreze oportunităţile din lumea ce te înconjoară.

Scopul acestei cărţi este să te ajute să-ţi găseşti calea. Dacă îţi vei duce la împlinire expediţia depinde de devotamentul tău şi de tăria ta, precum şi de cât de mult pui preţ pe posibila răsplată.

Dacă eşti gata să faci cele necesare, am încredere că vei găsi aici o mulţime de lucruri care să te ajute şi să te inspire.

Ca toate câte se află în natură, talentele şi pasiunile omeneşti sunt extraordinar de diverse şi iau multiple forme. Ca indivizi, cu toţii suntem motivaţi de diferite vise şi vom înflori – sau ne vom ofili – în împrejurări foarte diferite. Recunoaşterea viselor tale şi a condiţiilor necesare ca să le vezi împlinite este esenţială pentru ca tu să devii cel care poţi să fii.

Lectura acestei cărţi nu-ţi va garanta că-ţi vei petrece restul vieţii într-o continuă, neîntreruptă stare de plăcere şi încântare. Totuşi, îţi va dărui o înţelegere mai adâncă a celui care eşti cu adevărat şi a vieţii pe care ai putea şi poate că ar trebui să o trăieşti.

O carte care te va ajuta să-ţi găseşti adevărata natură.

O călătorie fasciculară dinspre sine către lume, un demers activist de autenticitate şi responsabilitate, cartea lui Sir Ken Robinson poziţionează individul în starea lui de virtuoz prin care acesta îşi auto-revelează eul ca instrument al desăvârşirii şi prezenţei sale în umanitate. Un dans cursiv de idei care baleiază între centru şi margine, între pulsiune şi reflecţie, ce aduce cititorul activ din afara confortului searbăd într-o stare de graţie concretă şi manifestă.

Andreea Mihnea, HR Director EY Romania