0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Menire
  4. Descoperă-ți Elementul
Carte

Descoperă-ți Elementul

Cum să-ți afli talentele și pasiunile și cum să-ți transformi viața

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Descoperă-ți Elementul“ este o expediție personală. O expediție este o căutare. În Europa Medievală, cavalerii plecau în căutare de aventuri ca să atingă un țel de preț pentru ei. Expedițiile presupun călătorii, aventuri și riscuri și, prin natura lor, rezultatele unei expediții sunt incerte. Așa vor fi, cu siguranță, și pentru tine.

Expediția în căutarea Elementului tău este realmente o călătorie pe două căi. Este o călătorie interioară, menită să exploreze ce se află în tine; este o călătorie în afară, menită să exploreze oportunitățile din lumea ce te înconjoară.

Scopul acestei cărți este să te ajute să-ți găsești calea. Dacă îți vei duce la împlinire expediția depinde de devotamentul tău și de tăria ta, precum și de cât de mult pui preț pe posibila răsplată.

Dacă ești gata să faci cele necesare, am încredere că vei găsi aici o mulțime de lucruri care să te ajute și să te inspire.

Ca toate câte se află în natură, talentele și pasiunile omenești sunt extraordinar de diverse și iau multiple forme. Ca indivizi, cu toții suntem motivați de diferite vise și vom înflori – sau ne vom ofili – în împrejurări foarte diferite. Recunoașterea viselor tale și a condițiilor necesare ca să le vezi împlinite este esențială pentru ca tu să devii cel care poți să fii.

Lectura acestei cărți nu-ți va garanta că-ți vei petrece restul vieții într-o continuă, neîntreruptă stare de plăcere și încântare. Totuși, îți va dărui o înțelegere mai adâncă a celui care ești cu adevărat și a vieții pe care ai putea și poate că ar trebui să o trăiești.

O carte care te va ajuta să-ți găsești adevărata natură.

O călătorie fasciculară dinspre sine către lume, un demers activist de autenticitate și responsabilitate, cartea lui Sir Ken Robinson poziționează individul în starea lui de virtuoz prin care acesta își auto-revelează eul ca instrument al desăvârșirii și prezenței sale în umanitate. Un dans cursiv de idei care baleiază între centru și margine, între pulsiune și reflecție, ce aduce cititorul activ din afara confortului searbăd într-o stare de grație concretă și manifestă.

Andreea Mihnea, HR Director EY Romania