0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Blink
Carte

Blink

Blink. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Decizii bune în 2 secunde

Autor(i): Malcolm Gladwell
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 288 (14x20 cm)
Preţ: 43,34 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cu o nouă postfaţă a autorului şi un interviu inedit cu Malcolm Gladwell.

În cartea „The Tipping Point“, Malcolm Gladwell a redefinit felul în care percepem lumea exterioară.

În „Blink“, el revoluţionează felul în care înţelegem lumea interioară.

Pornind de la studii de ultimă oră din domeniul neuroştiinţei şi al psihologiei pentru a demonstra că diferenţa dintre o decizie bună şi una greşită nu stă atât în volumul de informaţii cu care lucrăm, cât în capacitatea de a ne concentra asupra unor detalii esenţiale, Gladwell ne învaţă cum putem lua decizii mai bune – acasă, la birou şi în viaţa de zi cu zi.

Gladwell ilustrează cu măiestrie un aspect al vieţii noastre mentale pe care ne bazăm într-o măsură covârşitoare, dar pe care foarte rar îl analizăm, anume abilitatea de a face judecăţi rapide şi de a lua decizii spontane, edificatoare. O carte incitantă şi o experienţă foarte plăcută.

Donna Seaman, Booklist

După ce am parcurs primele pagini din „Blink“ am ştiut că voi petrece toată noaptea citind această carte.

Jennifer Reese, Entertainment Weekly

„Blink“ trece alert printr-o serie de istorii încântătoare… Gladwell ne surprinde constant cu informaţii şi fenomene fascinante… Dacă aveţi încredere în judecata mea spontană, cumpăraţi această carte: veţi fi încântaţi.

Cartea este o desfătare… Povestitorul Gladwell e genial. Este ca un zeu hindus, atotştiutor, al anecdotelor: le extrage din toate domeniile imaginabile ale existenţei umane.

Lev Grossman, Time

Gladwell este pentru ştiinţele sociale ceea ce a fost Stephen Hawking pentru teoria fizicii… Gladwell îşi ilustrează teoriile cu exemple fascinante, combinând datele ştiinţifice cu o scriitură excepţională.

Jill Spitznass, Portland Tribune

Original, accesibil, anecdotic, aerisit, captivant: acesta este stilul lui Malcolm Gladwell. Un stil care îmbină ştiinţa, sociologia, psihologia, cultura pop şi care propune o interpretare cu totul nouă a realităţilor. Toate cărţile sale au fost numărul unu în clasamentul New York Times Book Review.