0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Blink
Carte

Blink

Decizii bune în 2 secunde

Autor(i): Malcolm Gladwell
Editura: Publica
Colecţia: Brand Minds
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 288 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cu o nouă postfață a autorului și un interviu inedit cu Malcolm Gladwell.

În cartea „The Tipping Point“, Malcolm Gladwell a redefinit felul în care percepem lumea exterioară.

În „Blink“, el revoluționează felul în care înțelegem lumea interioară.

Pornind de la studii de ultimă oră din domeniul neuroștiinței și al psihologiei pentru a demonstra că diferența dintre o decizie bună și una greșită nu stă atât în volumul de informații cu care lucrăm, cât în capacitatea de a ne concentra asupra unor detalii esențiale, Gladwell ne învață cum putem lua decizii mai bune – acasă, la birou și în viața de zi cu zi.

Gladwell ilustrează cu măiestrie un aspect al vieții noastre mentale pe care ne bazăm într-o măsură covârșitoare, dar pe care foarte rar îl analizăm, anume abilitatea de a face judecăți rapide și de a lua decizii spontane, edificatoare. O carte incitantă și o experiență foarte plăcută.

Donna Seaman, Booklist

După ce am parcurs primele pagini din „Blink“ am știut că voi petrece toată noaptea citind această carte.

Jennifer Reese, Entertainment Weekly

„Blink“ trece alert printr-o serie de istorii încântătoare… Gladwell ne surprinde constant cu informații și fenomene fascinante… Dacă aveți încredere în judecata mea spontană, cumpărați această carte: veți fi încântați.

Cartea este o desfătare… Povestitorul Gladwell e genial. Este ca un zeu hindus, atotștiutor, al anecdotelor: le extrage din toate domeniile imaginabile ale existenței umane.

Lev Grossman, Time

Gladwell este pentru științele sociale ceea ce a fost Stephen Hawking pentru teoria fizicii… Gladwell își ilustrează teoriile cu exemple fascinante, combinând datele științifice cu o scriitură excepțională.

Jill Spitznass, Portland Tribune

Original, accesibil, anecdotic, aerisit, captivant: acesta este stilul lui Malcolm Gladwell. Un stil care îmbină știința, sociologia, psihologia, cultura pop și care propune o interpretare cu totul nouă a realităților. Toate cărțile sale au fost numărul unu în clasamentul New York Times Book Review.