0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Înțelepciunea duminicilor
Carte

Înțelepciunea duminicilor

Autor(i): Oprah Winfrey
Editura: Lifestyle
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă vrei să trăiești cu inima deschisă, Super Soul Sunday este locul de unde începe călătoria ta.

Oprah Winfrey

Pentru prima dată, momentele de revelație care au inspirat milioane de oameni în emisiunea Super Soul Sunday, laureată a trei premii Emmy, sunt reunite acum în „Înțelepciunea duminicilor“, o carte care vă va impresiona și pe care o veți prețui.

Organizată în zece capitole – fiecare reprezentând un pas înainte în călătoria spirituală a autoarei și deschis cu un eseu personal –, „Înțelepciunea duminicilor“ oferă selecții inspirate ale celor mai semnificative conversații pe care Oprah le-a purtat cu unii dintre cei mai admirați lideri spirituali de astăzi.

Vizionari ca Tony Robbins, Arianna Huffington și Shonda Rhimes împărtășesc lecțiile lor despre găsirea scopului în viață.

Maeștri spirituali de renume mondial, printre care Eckhart Tolle, Marianne Williamson și Wayne Dyer, explică relația noastră complexă cu eul și puterea vindecătoare a dragostei și comunicării, iar autori celebri precum Elizabeth Gilbert, Cheryl Strayed și Elizabeth Lesser explorează iertarea și detașarea.

Cu peste 100 de imagini care surprind frumusețea naturii, multe dintre ele realizate pe proprietatea din California a vedetei media, unde au loc filmările pentru Super Soul Sunday, această carte promite să fie o sursă atemporală de inspirație pentru cititorii dornici să descopere posibilitățile minunate ale vieții.