0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Înţelepciunea duminicilor
Carte

Înţelepciunea duminicilor

Înţelepciunea duminicilor. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Autor(i): Oprah Winfrey
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă vrei să trăieşti cu inima deschisă, Super Soul Sunday este locul de unde începe călătoria ta.

Oprah Winfrey

Pentru prima dată, momentele de revelaţie care au inspirat milioane de oameni în emisiunea Super Soul Sunday, laureată a trei premii Emmy, sunt reunite acum în „Înţelepciunea duminicilor“, o carte care vă va impresiona şi pe care o veţi preţui.

Organizată în zece capitole – fiecare reprezentând un pas înainte în călătoria spirituală a autoarei şi deschis cu un eseu personal –, „Înţelepciunea duminicilor“ oferă selecţii inspirate ale celor mai semnificative conversaţii pe care Oprah le-a purtat cu unii dintre cei mai admiraţi lideri spirituali de astăzi.

Vizionari ca Tony Robbins, Arianna Huffington şi Shonda Rhimes împărtăşesc lecţiile lor despre găsirea scopului în viaţă.

Maeştri spirituali de renume mondial, printre care Eckhart Tolle, Marianne Williamson şi Wayne Dyer, explică relaţia noastră complexă cu eul şi puterea vindecătoare a dragostei şi comunicării, iar autori celebri precum Elizabeth Gilbert, Cheryl Strayed şi Elizabeth Lesser explorează iertarea şi detaşarea.

Cu peste 100 de imagini care surprind frumuseţea naturii, multe dintre ele realizate pe proprietatea din California a vedetei media, unde au loc filmările pentru Super Soul Sunday, această carte promite să fie o sursă atemporală de inspiraţie pentru cititorii dornici să descopere posibilităţile minunate ale vieţii.