0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Cărți: Șamanism
  4. Firele nevăzute ale energiei
Carte

Firele nevăzute ale energiei

Coperta cărții: Firele nevăzute ale energiei – Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața de la editura For You.
Cartea: Firele nevăzute ale energiei – Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața
Autor: Denise Linn
Editura: For You
Cumpăr

Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața

Autor(i): Denise Linn
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 272 (13x20 cm)
ISBN:9786066392860
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Numeroase tradiții șamanice ne demonstrează că spre noi, prin noi și dinspre noi curg cordoane, panglici, fire și filamente de energie. Unele fire energetice ne permit să ne simțim vibranți și puternici. Altele ne epuizează și ne slăbesc. Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de legăturile energetice, deși ele constituie forțe foarte puternice și ne influențează în fiecare zi.

În „Firele nevăzute ale energiei“, Denise Linn ne împărtășește multe dintre metodele pe care le-a învățat și practicat personal, de-a lungul anilor, pentru găsirea armoniei și a echilibrului în viață prin înțelegerea acestor cordoane energetice.

Cartea ei explorează legătura dintre chakre, respirație, meditație, vizualizare, puterea sunetului și multe altele tehnici de autocunoaștere și vindecare.

Folosind varietatea de metode și unelte prezentate în carte, vei începe să-ți reînnoiești energia, să-ți refaci resursele interioare și să-ți amplifici legăturile energetice benefice, care îți aduc putere. Ca urmare, te vei elibera de atașamentele nesănătoase, de relațiile și spațiile toxice.

Protejează-ți și tu câmpul energetic și vindecă-ți eficient toate legăturile!