0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Învățăturile lui Gurdjieff pentru „A PATRA CALE“
Carte

Învățăturile lui Gurdjieff pentru „A PATRA CALE“

Coperta cărții: Învățăturile lui Gurdjieff pentru „A PATRA CALE“ – Cinci conferințe pregătite și susținute de P.D. Uspensky, între 1934 și 1940, despre învățăturile primite de la Gurdjief referitoare la „a patra cale“ de la editura Pro Editură și Tipografie.
Cartea: Învățăturile lui Gurdjieff pentru „A PATRA CALE“ – Cinci conferințe pregătite și susținute de P.D. Uspensky, între 1934 și 1940, despre învățăturile primite de la Gurdjief referitoare la „a patra cale“
Autor: Piotr Demianovici Uspensky
Editura: Pro Editură și Tipografie

Cinci conferințe pregătite și susținute de P.D. Uspensky, între 1934 și 1940, despre învățăturile primite de la Gurdjief referitoare la „a patra cale“

Autor(i): Piotr Demianovici Uspensky
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 96 (15x22 cm)
ISBN:9786068926049
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În 1915, când l-a întâlnit pe Georges Gurdjieff și a descoperit „a patra cale“, Uspenski și-a dat seama că poarta de acces spre cunoaștere era înțelepciunea și că nu putem găsi adevărul fără să ne străduim în același timp să devenim acel adevăr.

Accesul la o cunoaștere superioară nu era posibil decât cu condiția de a fi pregătit să primești această cunoaștere superioară.

Uspenski și-a consacrat restul vieții activității menite să transforme cunoașterea în înțelepciune, străduindu-se să-și însușească principiile „celei de-a patra căi“ și să le împărtășească oamenilor care căutau același lucru. Făcând aceasta, a devenit un purtător de adevăr pentru epoca lui, aducând în mijlocul secolului al XX-lea înțelepciunea unei epoci cu mult anterioare Primului Război Mondial.

Cuprinsul cărţii: „Învățăturile lui Gurdjieff pentru „A PATRA CALE““

  • Conferința 1
  • Conferința 2
  • Conferința 3
  • Conferința 4
  • Conferința 5