0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Somnul, visele și moartea
Carte

Somnul, visele și moartea

O explorare a conștiinței

Autor(i): Sfinţia Sa Dalai Lama,
Editura: Lifestyle
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un dialog istoric între Dalai Lama și mai mulți reputați oameni de știință din lumea occidentală despre cele trei momente-cheie ale conștiinței – somnul, visele și moartea.

O carte captivantă, cu observații inspirate ale cunoscutului filozof Charles Taylor despre noțiunea de identitate personală. Acesta deschide schimbul extraordinar de idei dintre Dalai Lama și Jerome Engel – expert în neuroștiințe, Joyce MacDougal – psihanalist, Jayne Gackenbach – psiholog și Joan Halifax - specialist în ecologie culturală pe subiecte variind de la neurologia somnului la yoga viselor.

Cititorul descoperă convergențe remarcabile între tradiția științifică occidentală și științele budiste contemplative. Fie că discută despre visele lucide, experiențele în pragul morții sau structura conștiinței, participanții la acest dialog nu încetează să ne surprindă și să ne încânte.

Oricine este interesat de budism, psihologie, neuroștiință sau lumile alternative ale viselor și vieții de apoi se va bucura cu siguranță de subiectele prezentate în această carte.

NAPRA ReView

Cartea conține multe informații valoroase pentru toți cititorii fascinați de intersecția dintre știință și budism.

Inquiring Mind