0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Transformare spirituală
  4. Însușiri modificate
Carte

Însușiri modificate

Știința și arta meditației

Autor(i): Dr. Daniel Goleman, Dr. Richard J. Davidson,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Argument
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 400 (20x15 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

  • Când funcționează și când nu funcționează meditația?
  • Ajută pe toată lumea?
  • Sunt beneficiile sale diferite în funcție de exercițiile făcute?

Aceste întrebări, dar și altele de același fel sunt cele care i-au determinat pe Daniel Goleman și Richard Davidson să scrie cartea de față.

Volumul prezintă călătoria spirituală și profesională a celor doi autori, precum și sfaturi practice atât pentru cei care vor să înceapă să mediteze, cât și pentru cei care au încercat deja câteva exerciții sau sunt deja experți.

Pasionați de meditație și admiratori ai lui Dalai Lama, DANIEL GOLEMAN și RICHARD DAVIDSON sunt considerați doi titani ai jurnalismului științific și ai cercetării în domeniul neuroștiințelor. Cărțile lor, bazate pe experiențe personale și pe o documentare minuțioasă, au fost traduse în lumea întreagă și au ajuns pe lista de betselleruri New York Times.

În volumul de față, cei doi autori și-au propus să afle răspunsul la o întrebare aparent neobișnuită:

Ce-ar fi dacă ne-am putea antrena mintea, așa cum ne antrenăm corpul?

Prieteni încă din vremea studenției la Harvard, Daniel Goleman și Richard Davidson și-au unit eforturile pentru a întocmi un studiu riguros dedicat meditației, precum și beneficiilor pe care le aduce practicarea responsabilă și constantă a acestui străvechi exercițiu spiritual.

Pornind de la experiența personală în ashramuri indiene, meticuloase cercetări de laborator și o bibliografie extinsă, autorii demontează mituri și ne explică care sunt efectele benefice pe care meditația le are asupra minții, a sufletului și a trupului.

Scopul celor care se dedică sau se gândesc să se dedice meditației nu ar trebui să fie o mai bună stare a sănătății ori succesul în afaceri, ci atingerea unui nivel superior în natura noastră umană prin cultivarea unor calități precum altruismul, echilibrul sufletesc, o prezență iubitoare și compasiunea, care nu sunt altceva decât însușiri pozitive modificate.

Iată o carte care îți poate schimba viața. Daniel Goleman și Richard Davidson îți arată nu doar puterea formidabilă pe care o are meditația, ci și cele mai inteligente metode de a o practica pentru a obține maximum de beneficii. Însușiri modificate este ghidul tău pentru o viață mai ancorată în prezent, mai plină de compasiune și mai împlinită – cine nu își dorește asta?

Doi dintre cei mai influenți cercetători din lume au scris cartea supremă despre meditație. Bazată pe studii riguroase și cu adevărat lămuritoare, Însușiri modificate este o lectură obligatorie pentru toți cei interesați de potențialul ascuns al minții umane.

Daniel Gilbert, autorul bestsellerului „În căutarea fericirii“